Ronaldo bereikt alweer een enorme mijlpaal

De Portugese profvoetballer heeft weer een mijlpaal in zijn carrière bereikt. Niet alleen is hij in 2008, 2013, 2014, 2016 en 2017 uitgeroepen tot de beste voetballer ter wereld, dit keer is hij ook nog de eerste persoon ooit die ruim een half miljard volgers behaald op het sociale mediaplatform Instagram. En omdat zoveel mensen de 37-jarige spits op Instagram van dichtbij volgen, vangt hij hier natuurlijk ook nog handen vol met geld mee. Alsof Ronaldo zijn bankrekening nog niet genoeg gevuld was.

Volgens Gewoonvoorhem heeft hij namelijk een vermogen van ongerekend zo’n 500 miljoen dollar. Daar blijft het niet bij. Forbes heeft ook al gemeld dat Cristiano Ronaldo meer dan één miljard dollar verdiend heeft tijdens zijn loopbaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)


Het opvallende aan zijn sociale media is dat nog niet zo heel lang geleden hij nog op de 237 miljoen volgers zat. Om precies te zien had hij in september 2020 dat al ontzettend bizarre aantal aangetikt. Toen werd hij al de meest gevolgde persoon op Instagram. Maar dat bleek nog helemaal niks te zijn. In 2021 haalde hij al de 300 miljoen volgers en nog niet eens aan het einde van het jaar al de 400 miljoen volgers. Momenteel staat zijn Instagram op maar liefst 546 miljoen volgers. Hoeveel zullen nog volgen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Hoeveel verdient Cristiano Ronaldo per bericht op Instagram?

Naast de dikste autocollectie en horloges met een waarde van in de miljoen heeft Cristiano Ronaldo ook een salaris waar je u tegen zegt. Maar dat vinden wij ook niet heel raar. Ronaldo is al jaren aan de top en heeft hard gewerkt, maar ook vooral gerend voor zijn geld. Maar natuurlijk komt er ook geld binnen via sociale media. Experts van The Online Betting Guide hebben berekend dat Cristiano Ronaldo per Instagram-post zo’n 1.720.000 pond zou verdienen. Dit is omgerekend een dik 1.989.893,80 euro.