Cristiano Ronaldo Leidt een leven vol luxe

Dat Cristiano Ronaldo van de leuke dingen in het leven houdt, is zacht uitgedrukt. Zo viert hij het liefste vakantie op een luxe jacht en spendeert hij zijn vermogen vooral aan luxe villa’s en auto’s waar de gewone sterveling alleen maar van kan dromen. Horloges hebben door de jaren heen een bijzondere aantrekkingskracht gehad op de voetballer. Dat hij dus graag klokjes van de beroemde topontwerpers draagt is dus niet zo heel vreemd.

Inmiddels weten we dat hij een uitgebreide collectie herenhorloges heeft verzameld. Zo is hij de trotse bezitter van onder andere een Hublot Masterpiece MP-09 Tourbillon Bi-axis, een Cartier Santos 100 XL Chronograph en een Girard Perregaux Planetarium Tri-axial. Aan dat rijtje kan nu ook de Breguet Classique ‘Grande Complication’ 5349PT en de Franck Muller Diamond Tourbillon worden toegevoegd. Vooral die laatste is behoorlijk prijzig.

Het Franck Muller horloge

Cristiano droeg het klokje voorafgaand aan een UEFA Nations League-wedstrijd. Nu kan je stellen dat het geen Rolex is, maar het is daarmee geen goedkoop klokje. Het prijskaartje vermeldt een bedrag van 1.5 miljoen dollar en dat is voor CR7 geen probleem. De Franck Muller Round Tourbillon is namelijk geen gewoon klokje, maar is uitgevoerd in 18k witgoud en is bezet met baguette-geslepen diamanten en robijnen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Bovenstaande klinkt indrukwekkend, maar daarmee zijn we er nog niet. Op de wijzerplaat rond de tourbillon-kooi zijn nog eens 21 robijnen aangebracht en op de armband vinden we er nog eens 70! Behoorlijk wat bling-bling dus. Mocht je denken dat je ook op kan vallen met zo’n klokje, dan heb je pech. Het ding is namelijk speciaal voor de voetballer gemaakt en je zal er dus zonder succes naar moeten zoeken bij je eigen juwelier.