Reizen met de trein wordt steeds uitgebreider en comfortabeler. Zo kan je via de nachttrein naar steden als Praag, Wenen, Venetie, Milaan, Firenze en Kopenhagen. Ook vanuit Utrecht Centraal vertrekken er treinen naar deze steden, naast de andere opties Verona en Innsbruck. Reizen met de trein is dus weer helemaal terug en bovendien zijn er de laatste tijd veel meer steden bijgekomen, zoals je hieronder kunt zien:

Nieuwe steden:

Bologna (Italië)
Bolzano (Italië)
Como (Italië)
Florence (Italië)
Göteborg (Zweden)
Kopenhagen (Denemarken)
Linz (Oostenrijk)
Malmö (Zweden)
Salzburg (Oostenrijk)

In Kopenhagen kun je genieten van het pretpark Tivoli, gelegen in het centrum van de stad, of de Vrijstad Christiana. Zoek je toch liever de zon op en ga je de prachtige binnenstad van Florence bewonderen? Ook Oostenrijk is voortaan te bezoeken met de trein, waarbij je een bezoekje kunt brengen aan Linz en Salzburg. Zo is er voor ieder wat wils en dat allemaal zonder de stress van inchecken in het vliegtuig en alle andere regels zoals een beperkte hoeveelheid van vloeistoffen in je handbagage.

Je boekt de treinreizen naar deze locaties via GreenCityTrip. Je bent minstens 200 euro per retour inclusief 2 overnachtingen in een slaapcoupé met ligplaats en 2 overnachtingen in een hotel naar keuze. Bovendien mag je onbeperkt bagage meenemen (zolang je niet heel je huis meeneemt) en is er zelfs een geld-terug-garantie en repatriëringsgarantie.