Sanne Hans en Miss Montreal

De band Miss Montreal bestaat naast leadzangeres Sanne Hans nog uit vier andere leden: basgitarist en achtergrondzanger Kobus Groen, gitarist Michi Schieman, drummer Thijs Rensink en toetsenist Peter Hendriks. Singer-songwriter Sanne Hans is bij een groter publiek bekend, onder andere vanwege verschillende televisieoptredens. Ze werd geboren op 22 september 1984 in Dedemsvaart, een plaatsje in het noorden van de provincie Overijssel. Binnen de band Miss Montreal is ze naast zangeres ook gitarist en begeleidt ze zichzelf op de gitaar.

Ondanks het feit dat de naam Miss Montreal de gehele band betreft, wordt Hans ook als solo-artiest vaak gezien als Miss Montreal. Zo nam ze in 2012 onder andere het nummer Hoe op onder de naam Miss Montreal samen met zanger Nielson, waarvoor ze verschillende prijzen in ontvangst namen. Een bijzondere signatuur van de zangeres is het feit dat ze tijdens het praten stottert, terwijl ze daar tijdens het zingen helemaal geen last van heeft. Op televisie kennen we Hans vooral van haar rol als jurylid in het programma The Voice of Holland en van haar deelname aan het programma Beste Zangers, waar ze een grote hit scoorde met het nummer Door de Wind van zanger Stef Bos.

 

Hoeveel vraagt de band voor een optreden?

Je bent vast benieuwd wat je voor een optreden van Miss Montreal moet neerleggen – en dat bedrag is niet mals! Voor een optreden van slechts 30 minuten met zangeres Sanne Hans, basgitarist Kobus Groen en toetsenist Peter Hendriks betaal je maar liefst 15.500 euro. Wil je dat de gehele band een live-optreden van 60 verzorgen, kost je dat een monsterbedrag van 24.750 euro. En let op: dit bedrag is exclusief licht en geluid, dus dat zul je elders nog moeten regelen.

Bovendien gaat het om vanafprijzen die ook exclusief 7% zogenaamde Bumarechten zijn opgesteld. Je zal dus flink in de buidel moeten tasten wil je Miss Montreal een avondje uit willen nodigen. De prijzen van artiesten kunnen overigens bijzonder uiteenlopen: voor een optreden van 30 minuten van Suzan en Freek betaal je ongeveer hetzelfde bedrag, terwijl je voor artiesten als Davine Michelle het driedubbele neerlegt. Mocht je ondanks de exorbitant hoge bedragen interesse hebben, kun je een offerte laten maken op de website van Partybookers.