Hoe kan je haar laten verlangen naar je?

Wij hebben hieronder een aantal tips op een rijtje gezet waarmee de dame in kwestie (hopelijk) meer naar je gaat verlangen. Lees ze goed door en breng ze eens in de praktijk.

 

Persoonlijke verzorging

Vrouwen zijn bijzonder scherp als het gaat om de persoonlijke verzorging. Een goed onderhouden baard, een fris kapsel en een pakkende geur doen wonderen. Dat geldt niet alleen voor je gezicht, ook het gedeelte down there is van belang. Dat wil niet zeggen dat het altijd perfect glad geschoren is, maar een beetje aandacht kan geen kwaad. Ben je van plan om haar te verleiden tot een spannende nacht, zorg er dan voor dat je fris ruikt en bij voorkeur een douche hebt genomen. Wil je het helemaal goed doen, ga dan met z’n tweeën douchen of in bad voor je aan de slag gaat. Dat bouwt de spanning lekker op.

Verken haar lichaam

Natuurlijk zijn haar intieme plekken belangrijk, maar er is meer wat de aandacht verdient. Pak het rustig aan en verken haar hele lichaam. Door juist aandacht te geven aan heel haar lichaam raakt ze zonder twijfel in de juiste stemming.

vrouw goed in bed worden zijn

Neem de tijd

Een fijn avontuur in bed is niet gebonden aan tijd, bovendien zorgt het ervoor dat ze de moeite die je neemt zal zien als een vorm van verlangen naar haar. Je doet dus niet alleen haar een plezier, maar ook jezelf. Wacht dus even met het echte werk en warm haar eerst goed op. Op die manier laat je haar verlangen naar jou stijgen tot het kookpunt.

Maak gebruik van je ademhaling

Niets is intiemer dan goed contact tijdens de daad. Dat betekent ook dat het belangrijk is om op je ademhaling te letten. Ze hoort dat als het ware jouw ‘mood’ en zal zelf ook zin erin krijgen. Breng je gezicht gewoon dicht bij haar gezicht en adem diep door je neusgaten en laat je gezicht in haar nek zakken.

Muziek

Muziek is nog altijd een prima manier om haar in de juiste stemming te brengen. Dat wil niet zeggen dat je jouw favoriete songs moet afspelen, maar kies voor iets romantisch. In dat geval kan een goed samengestelde Spotify playlist bijzonder handig zijn. De daad kan daarnaast ook snel eentonig worden als het langere tijd stil blijft. Bijkomend voordeel is dat je natuurlijk gelijk een goed ritme meekrijgt om haar helemaal gek te maken.

Maak oogcontact

Er is een reden waarom oogcontact zo belangrijk is. Het zorgt ervoor dat zij zich meer verbonden voelt met je en dat heeft zeker weerslag op de kwaliteit van de intimiteit. Ga haar overigens niet strak aankijken, maar zorg ervoor dat ze zich op haar gemak voelt.

vrouwen goed in bed

Voorkom een vroegtijdig hoogtepunt

Een lange sessie staat in negen van de tien gevallen hoog op haar verlanglijst. Je doet haar dus geen plezier als je binnen twee minuten al je hoogtepunt bereikt. Probeer jezelf dus te trainen in het uitstellen van het moment suprême. Tussentijds even stoppen om van positie te wisselen is een ideale manier om het langer vol te kunnen houden in bed. Lukt je dat, dan zal ze je eeuwig dankbaar zijn en kan ze haar vriendinnen vertellen hoe geweldig je bent in bed.

Blijf hard

Lukt het je niet om je derde been lang in de juiste staat te houden, dan ben je wellicht niet in topvorm. In dat geval is het hoog tijd om er wat aan te doen. Mocht het namelijk niet zo goed lukken, dan zal zij het gevoel krijgen dat jij er geen zin in hebt of haar niet aantrekkelijk vindt. Dat is niet de bedoeling. Tip van de redactie: deze natuurlijke pillen.

Stoute woorden

Niet elke vrouw houdt ervan, maar in veel gevallen kan het gebruik van stoute woorden een prima manier zijn om haar helemaal gek te maken in bed. Dat wil niet zeggen dat het gelijk vulgair moet zijn. In sommige gevallen is het al voldoende om haar om een spannende manier toe te spreken en aan te moedigen. Het laat haar weten dat je haar waardeert en heeft zonder twijfel een enorm stimulerend effect.

Probeer iets nieuws

Een aantal typisch mannelijk karaktereigenschappen vinden alle vrouwen leuk. Zelfverzekerd zijn bijvoorbeeld, maar ook initiatiefrijk zijn. Zit je in een langdurige, serieuze relatie, dan is eentonigheid juist een risicofactor in bed. Gebruik je fantasie, stel andere spelletje in bed voor en je relatie krijgt gelijk een nieuwe impuls. Juist het spontane karakter zorgt ervoor dat ze je hot blijft vinden, bovendien zorgt dit ook voor een prima leven onder de lakens.