Wie is Julia Meck?

De Duitse Julia Meck is in het dagelijks leven een succesvol model. Ondanks dat haar basis in Duitsland ligt, vliegt zij jaar in jaar uit de hele wereld over voor de mooiste opdrachten. Zo heeft zij onder andere al mogen shooten op de mooiste locatie op de Bahama’s, Tulum, Miami en Tokio. Maar hier blijft het niet bij, Julia staat namelijk ook model voor grote merken als Zalando en Feyza Kurtulmuş Couture. We kunnen dus wel stellen dat Julia Meck een veel gevraagd model is en dat komt voor ons niet als een verrassing. Want zij is echt een cadeautje om naar te kijken.

 

De brunette is razend populair op Instagram

De resultaten van al haar fantastische shoots deelt Julia maar al te graag via Instagram en hier heeft zij inmiddels al ruim 182.000 volgers die iedere dag weer kunnen genieten van de mooiste plaatjes op hun tijdlijn. Zo plaatst zij vooral veel foto’s in bikini tijdens haar reisjes voor werk en ziet zij er fenomenaal uit in classy outfits. Kortom, Julia weet echt precies hoe zij met haar hazelvormige ogen de camera moet inpakken.

Verder is Julia is ook actief op TikTok. Hier benadrukt zij nog meer eens goed, wat voor mooie verschijning zij eigenlijk is. Zo plaatst zij de ene na de andere video, waarin zij er op haar best uit ziet of in bikini. Ook beschikt ze over een grote dosis humor in de video’s  en dat tovert een grote glimlach op onze gezichten. Speciaal voor jullie hebben wij de mooiste foto’s van de brunette voor jou op een rijtje gezet: