Leren jacket

Een leren jacket is één van de mannelijkste en stijlvolste jackets. In vrijwel elk seizoen kun je een leren jacket dragen, en zo ook zeker in de herfst. Je kunt een leren jacket combineren met een donkere jeans en boots voor een mannelijke rock ’n roll look. Maar je kunt ook kiezen voor een wat nettere look, in combinatie met een pantalon of op een overhemd. Je kunt het op meerdere manieren combineren, bovendien kun je een leren jacket rocken in meerdere kleuren. Het is dan ook altijd een goed idee om te investeren in een leren jacket, en daarbij geldt over het algemeen dat je krijgt wat je betaalt. Natuurlijk betaal je soms ook voor de naam van het merk, maar vaak komt de prijs overeen met het type en de kwaliteit van het jacket. Dit item is het dan ook zeker waard om te investeren, zoveel is duidelijk.

Items investeren MAN MAN

Donkere denim jeans

Geen enkele man kan zonder jeans, zo simpel is dat. Het is een comfortabele, mannelijke en zeer stijlvolle broek. Jeans zijn er in vele vormen, maten en kleuren. In de herfst is een donkere denim jeans een optie die goed te combineren valt met al jouw kledingstukken. Je kunt een donkere denim jeans rocken met een trui en een leren jacket voor een cleane en stijlvolle outfit. Of je gaat voor boots, een basic trui en daaroverheen een denim jacket. Eventueel met wollen kraag voor wat extra warmte en comfort. Het is hoe dan ook stijlvol. En hoe meer je ervoor betaalt, hoe beter de jeans kwalitatief is en hoe langer hij meegaat. Jeans worden mooier naarmate je ze langer draagt, dus investeren betaalt zich uit.

Items investeren MAN MAN

Chelsea Boots

Boots zijn enorm stijlvolle en praktische schoenen, ideaal voor de herfst en winter. Doordat ze voorkomen in alle soorten en maten, zijn ze razend populair en veelzijdig. Chelsea boots kunnen worden gedragen in een smart look in combinatie met een pantalon, trui en leren jacket. Maar ook voor een casual outfit zijn ze perfect. Draag je boots met een donkere jeans, een comfortabele trui en maak het af met een overcoat of denim jacket. Boots zijn even stijlvol als mannelijk, en daarom mag het eigenlijk niet in jouw garderobe ontbreken.

Items investeren MAN MAN

Overcoat

De overcoat is een van de stijlvolste en meest iconische jassen. En in onze ogen de ultieme jas voor het najaar. De meest iconische variant is een overcoat in het beige/camel, een kleur die prima bij de herfst past. Maar ook andere kleuren zijn stijlvol bij deze jas, mits goed gecombineert. Je kunt een overcoat formeel dragen, door het over een pak aan te doen. Zorg er dan wel voor dat het een getailleerd model is, zo past ‘ie het beste in de nette look. Wil je gaan voor een casual look, kies dan voor een halflange versie. Ga voor de kleuren navy, camel of grijs en combineer dit met een jeans en boots.

Items investeren MAN MAN

Coltrui

Wellicht denk je bij een coltrui al snel aan een chique trui en dus ook aan een chique look. En dat kan ook prima, vooral als rolvervanger van een overhemd onder een pak. Lekker comfortabel en bovendien heel smaakvol. Maar ook in een steetstyle look kan de coltrui heel goed. Draag hem op een donkere jeans, leren jacket en maak je look af met boots. Tot slot is de coltrui ook heel geschikt voor een smart casual look, het beste is dan vaak om voor een cleane outfit te kiezen. Zwarte jeans, een grijze coltrui met daarop een overcoat en cleane sneakers om de look helemaal af te maken. Je kunt alle kanten op en de coltrui is dan ook een absolute toevoeging aan je garderobe.

Items investeren MAN MAN

Leren tas

Een tas is een accessoire waar je wellicht niet direct als eerste aan denkt, maar die zeker het verschil kan maken bij een outfit. De canvas tote bag was een prima optie in de zomer, maar nu de herfst is begonnen is het weer tijd voor een stijlvolle en duurzame tas. Eén van de beste opties daarbij is een leren tas. Je kan kiezen voor vele soorten en maten, maar over het algemeen geldt dat een basic kleur hierbij het beste werkt. Bovendien zal deze nooit uit de mode raken. Besteed aandacht aan je tas en maak je look helemaal af.

Items investeren MAN MAN

De herfst vraagt natuurlijk om een nieuwe garderobe, het is belangrijk om items dan goed te combineren.