De overcoat mag je niet missen deze herfst/winter, want deze jas is je beste vriend als een ijzige wind door de straten waait. Hij, die eerst als stoffig werd ervaren is nu stijlvol met de overcoat. Draag hem formeel, draag hem casual, maar draag hem ook straat.

De overcoat als Marlon Brando

De formele manier van het dragen van de overcoat is door deze over het pak te laten draperen. Als je dit draagt waan je je even als Marlon Brando in ‘the Godfather. Zorg dat de overcoat goed getailleerd zit, want je wilt niet dat het een jurkachtige vorm aanneemt. Ben jij van plan om deze jas over een pak te rocken, dan is het verstandig om deze heren als voorbeeld te nemen.

man man overcoat 101 man man overcoat 112 man man overcoat --

De overcoat kort en vlot

Het korte model, die eindigt halverwege het bovenbeen, is er één voor de vlottere man. Hij straalt zijn klasse uit, maar is minder formeel, waardoor hij ideaal is voor de man die zich dagelijks casual kleed. Als dit je winterjas wordt, kies dan voor de kleur navy, grijs of camel.

man man overcoat 121 man man overcoat man man overcoat1

De overcoat als streetwear

Het combineren van streetwear met klassieke items is super tof, en daar is de overcoat het juiste voorbeeld van. Een goed paar sneakers, een slim-fit broek, een coltrui en daarboven een overcoat zal een juiste outfit zijn.

Coltrui man man overcoat1 Coltrui man man overcoat man man overcoat 3