IMG_0302-4SCREEN

Laauw laat zich voor zijn collecties inspireren door grote wereldsteden. Waar de eerste collectie was geïnspireerd op de hoofdstad van ons eigen land, haalde men voor deze collectie de inspiratie uit een andere hoek, namelijk uit Madrid. Eerder lieten we je kennis maken met de Chapter I Madrid collectie, maar voor deze collectie doken de mannen achter Laauw nog dieper de stad in opzoek naar inspirerende buurten. Elke tas is vernoemd naar een Metro stop in Madrid die je naar een van deze unieke districten brengt. Aanschouw Chapter II van de Madrid Collection.

Dufflebags

Deze riante weekendtas is voorzien van twee lederen handvaten, daarnaast is het mogelijk om een riem te monteren zodat de tas over de schouder te dragen is. De dufflebag is groot genoeg om al jou benodigdheden voor een lang weekend in mee te nemen. Aan de binnenkant van de tas zit een handig vakje, voor je telefoon, paspoort of andere belangrijke zaken.

Laauw-reistas tassen leder man man

MONCLOA Cognac | Night Blue

Laauw €229 Shop nu
Laauw-reistas tassen leder man man 2

MONCLOA Off Black | Dark Green

Laauw €229 Shop nu

Backbacks

Deze stijlvolle rugzak is eveneens gemaakt van kwaliteitsleer. De backpack biedt voldoende ruimte voor je laptop en boeken. Bovendien zijn de gespen eenvoudig te verstellen zodat je de tas kunt dragen zoals jij dat wilt.

Laauw-tribunal backpack tas rugzak man man

TRIBUNAL Off Black | Dark Green

Laauw €199 Shop nu
tribunal laauw backpack manman

TRIBUNAL Olive | Salmon

Laauw €199 Shop nu

IMG_0871-4SCREEN

Briefcase

Deze handige aktetas is niet alleen bijzonder stijlvol, hij is ook erg overzichtelijk. Je kunt in de verschillende vakken namelijk allerlei verschillende items kwijt. Denk aan pennen, papieren, een laptop en andere belangrijke werkgerelateerde zaken. Dit is de werktas bij uitstek.

Laauw-laptop tas leer manman nederland 1

CUZCO Olive | Salmon

Laauw €199 Shop nu
Laauw-laptop tas leer manman nederland

CUZCO Cognac | Night Blue

Laauw €199 Shop nu

Shoppingbag

Een item wat je de afgelopen jaren ongelofelijk veel ziet, de shoppingbag. Waar het bij totebags nog wel eens ontbreekt aan looks en met name kwaliteit, is dat bij deze stijlvolle shoppingbag wel anders. Deze handige tas is vrij ruim, waardoor hij multifunctioneel inzetbaar is.

Laauw-retiro shoppingbag leer tas manman

RETIRO Cognac | Night Blue

Laauw €139 Shop nu
Laauw-retiro shoppingbag leer tas manman 1

RETIRO Off Black | Dark Green

Laauw €139 Shop nu

IMG_9501-4SCREEN

Laptop bag

Deze stijlvolle laptoptas beschermt jouw laptop niet alleen, hij zorgt er ook voor dat je belangrijke documenten gemakkelijk bij elkaar kunt houden.

Laauw-laptop bag leer leder nederland tas

SEVILLA Off Black | Dark Green

Laauw €169 Shop nu
Laauw-laptop bag leer leder nederland tas 1

SEVILLA Olive | Salmon

Laauw €169 Shop nu

Het volledige aanbod van de Madrid Chapter II collectie kun je bij Laauw check je hier.