Eenvoud

Je kent het wel… Je moet vlug de deur uit en zoekt je oordopjes. Je vindt ze uiteindelijk op tafel. De snoer is helemaal in de knoop en één oordopje is zo goed als kapot. De oplossing: de Beoplay E8. De draadloze oortelefoon is ontworpen voor een ongehinderde luisterervaring onderweg. Met de touch-interface op de oortelefoon kan je namelijk beginnen met muziek luisteren, schakelen tussen tracks, telefoongesprekken voeren en de Transparency Mode en spraakopdrachten inschakelen. Dit zorgt ervoor dat je je smartphone lekker in je zak kan laten zitten.

Beoplay draadloze oortelefoon muziek man man

Design

Het model straalt eenvoud en stijl uit en biedt het allerbeste geluid, een probleemloze luisterervaring onderweg en een ontwerp met eersteklas materialen. Door het ontwerp past hij fantastisch in het oor, een stijlvol technologiestatement dat een rijk en gedetailleerd geluid biedt.

Beoplay draadloze oortelefoon Man Man Beoplay draadloze oortelefoon Man Man

Nooit zonder muziek

Eenmaal opgeladen kan je met de Beoplay E8 maar liefst 4 uur muziek luisteren. Als dat niet genoeg is, kan je de oortelefoon ook gemakkelijk onderweg opladen met de hoogwaardig lederen oplaadcassette. Door de kleine magneetjes in elk oordopje worden ze automatisch uitgeschakeld en opgeladen als je ze in de oplaadcassette klikt. Zo zijn ze snel ready voor je volgende trip!

Beoplay draadloze oortelefoon oplaadcassette man man