De loopbaan en het privéleven van Heidi Klum

Heidi Klum stond op de cover van Sports Illustrated Swimsuit Issue in 1998 en was het eerste Duitse model dat een Victoria’s Secret Angel werd. Na haar succesvolle modellenloopbaan werd ze de presentatrice en jurylid van Germany’s Next Topmodel en de realityshow Project Runaway, waar ze in 2008 zelfs een Emmy-nominatie voor kreeg. Ze heeft voor allerlei grote merken gewerkt zoals Dannon, H&M, McDonald’s, Volkswagen en Barbie. Ook was ze in films te zien, denk dan aan Blow Dry (2001), Ella Enchanted (2004), The Devil Wears Prada (2006), Perfect Stranger (2007) en Ocean’s 8 (2018). In Amerika was ze ook een jurylid bij de tv-show America’s Got Talent. Al dit harde werken heeft haar een enorm vermogen opgeleverd van maar liefst 20 miljoen dollar.

Zie ook: Nieuwe fotoshoot van Heidi Klum met dochter Leni maakt grote indruk

Haar privéleven is onstuimig. Zo had ze een huwelijk met Ric Pipino van 1997 tot 2002, een relatie met Flavio Briatore (bekend van de Formule 1) in 2003, waarmee ze ook een kind kreeg. Daarna begon ze te daten met de muzikant Seal in 2004, die ook de opvoeding van haar dochter voor zijn rekening nam. Dit huwelijk zou zo’n tien jaar stand houden, totdat ze in 2014 de scheidingspapieren ondertekende. Daarna volgden nog relaties met haar bodyguard Martin Kirsten, kunst-curator Vito Schnabel en Tom Kaulitz van Tokio Hotel.

Steelt de show bij de Grammy’s

Ook in 2023 is Heidi Klum nog piekfijn. Dit bewees ze bijvoorbeeld op de Grammy’s, waar ze op de rode loper verscheen met een diep decolleté.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)