De nieuwe spin-off van La Casa de Papel

Als je al een tijd fan bent van La Casa De Papel, dan heb je vast wel meegekregen dat rond het laatste seizoen (seizoen 5) er al geruchten rond gingen over deze nieuwe serie. Het karakter Berlin (misschien wel jouw favoriet) krijgt een volledig eigen verhaal. Jammer genoeg weten we nog niet veel details over de nieuwe serie, maar we weten wel dat er voornamelijk gefocust gaat worden op alle overvallen die hij gepleegd heeft voor dat hij bij het team was. Netflix heeft onlangs een nieuwe teaser gedeeld op YouTube. Zie de video hieronder:

 

De cast in de nieuwe serie Berlin

Voordat er onthuld werd wanneer Berlin te zien zal zijn op Netflix, is de cast wel al bekend gemaakt. Het nieuwe team van Berlin bestaat uit: Michelle Jenner als technische wonder Keila, Tristán Ulloa als professor en Berlins adviseur Damián, Begoña Vargas als de onvoorspelbare Cameron, Julio Peña Fernández als de betrouwbare Roi en Joel Sánchez als badass Bruce.

Wanneer is de releasedatum van Berlin?

We verwachten weer veel actie, meerdere overvallen en hier en daar wat drama. Netflix heeft bekend gemaakt dat in december 2023 deze serie te zien is. Heb jij er al zin in?

Ben jij ook zo’n fan van de bloedmooie taal van deze serie? Dan hebben wij nog meer kijkvoer voor jullie op een rij gezet. Dus mocht jij niet kunnen wachten tot de releasedatum van deze La Casa de Papel spin-off, bekijk dan onze lijst met de spannende Spaanse series op Netflix en hun IMDb-scores.