Wie zijn Heidi en Leni Klum?

Heidi Klum is een Duits fotomodel en tv-presentatrice. Ze werd bekend toen ze in de swimsuit editie stond van het blad Sport Illustrated. Over de jaren was ze naast model ook op tv te zien als bijvoorbeeld jurylid bij America’s Got Talent en in haar eigen programma Germany’s Next Topmodel, de Duitste versie van America’s Next Topmodel. In 2004 kreeg ze samen met de Italiaanse zakenman en Formule 1 teamchef, Flavio Briatore, een dochter genaamd Leni.

Leni is net zoals haar moeder een model. Haar carrière is pas net begonnen en gaat nu al in sneltreinvaart. Zo mocht ze de Berlin Fashion Week openen en liep ze voor grote designers zoals Dolce & Gabbana. Ook stond ze eerder al samen met haar moeder op de cover van de Duitse Vogue. Daarnaast heeft ze een groot bereik op Instagram. Zo’n 1,5 miljoen mensen volgen haar hier en genieten van haar prachtige foto’s van de pas achttien jarige Leni.

Zo moeder zo dochter

Heidi Klum is samen met haar dochter Leni het nieuwe gezicht van Intimissimi, The Art of the Italian Lingerie. Samen poseren ze voor de herfst- en wintercampagne van 2022. Het is geen verrassing dat de beelden keihard gaan op social media, de twee zien er gewoon geweldig uit. Hopelijk besluiten moeder en dochter ons vaker een cadeautje te geven door samen te werken. Eén ding is zeker: Leni gaat een glansrijke carrière tegemoet als ze zo doorgaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leni Olumi Klum (@leniklum)