Het topmodel Heidi Klum steelt de show op Instagram

Heidi Klum is misschien wel het bekendste topmodel ooit van onze oosterburen. De Duitse blondine werd wereldwijd bekend toen ze in de badpakken editie van het Amerikaanse blad Sports Illustrated stond. Ze was, net als onze eigen Doutzen kroes, ook voor een lange tijd een van de Victoria’s Secret Angels. Naast dat ze voor allerlei grote merken model heeft gestaan, heeft ze ook veel meegewerkt aan verschillende televisieshows. Zo was ze te zien in Project Runway en Germany’s Next Topmodel.

In haar leven heeft ze relaties gehad met verschillende (bekende) mannen. Zo trouwde ze in 1997 met acteur Ric Pipino. Helaas hield de relatie niet heel lang stand. Daarna trouwde zij zakenman en voormalig Formule 1-teamchef van Renault, Flavio Briatore. Met deze man heeft ze een kind, maar ook dit huwelijk hield helaas geen stand. Het derde huwelijk was tussen haar en de Seal Samuel, die we natuurlijk kennen van de hit ‘Kiss from a rose’. Maar helaas kwam hier ook een eind aan, tegenwoordig is ze getrouwd met Tom Kaulitz, zanger van de band Tokio Hotel.

Supporter van Die Mannschaft

Tegenwoordig lijkt Heidi Klum dus ook voor de buis gekluisterd te zitten als Die Mannschaft moet spelen. Na die wedstrijd tegen Frankrijk kan het Duitse team wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Heidi Klum komt dan ook met een gewaagde foto, waarbij niet heel van haar Duitse elftalshirt over lijkt te zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

Leni Klum lijkt in de voetsporen van haar moeder te treden, want zij werkt inmiddels ook als model.