HBO Max is onderweg

Waar Netflix vroeger de enige streamingsservice was, is dit nu al lang niet meer het geval. Series kijken doen we al lang niet meer alleen voor een televisie, maar ook op onze laptop of mobiel. HBO lijkt aan te sluiten bij deze moderne manier en doet een duit in het zakje. In mei 2020 kunnen we namelijk HBO Max verwachten. Dan voorlopig eerst nog alleen Amerika, daarna ook in Europa. De streamingsservice zal €15,- per maand kosten. Voor die prijs krijg jij een gigantisch aanbod aan beeldmateriaal. Dit zijn de opvallendste namen die te zien zullen zijn.

HBO Max

Veel komedies op HBO Max

Er wordt door HBO Max flink ingezet op komedie. Friends zal van Netflix naar de nieuwe streamingsservice verschuiven, net als The Fresh Prince of Bel Air. Series zoals The Big Bang Theory en Rick & Morty kijk je straks ook via HBO Max. Voor alle voorgaande seizoenen van South Park én de drie seizoenen die nog uit moesten komen heeft HBO maar liefst een half miljard dollar neergelegd. Hierdoor zijn de seizoenen straks alleen nog maar via de streamingsservice te bekijken.

Nieuwe content

De series en films die op HBO Max te zien zullen zijn, zijn er ongelofelijk veel. De beschikbare titels zijn een combinatie tussen oude films en series én nieuwkomers. Zo zal de Game of Thrones Spin-off enkel via het nieuwe platform kunnen worden bekeken. Veel nieuwe films en series moeten nog worden uitgebracht als HBO Originals. Eén daarvan, His Dark Materials, wordt nu al uitgezonden.

HBO Max

Genoeg klassieke films en series in het assortiment

Klassiekers die in het aanbod zijn opgenomen zijn series zoals The Sopranos, The Wire en Six Feet Under, allemaal met bizar hoge IMDb-scores. Ook tijdloze films zoals die van de Matrix trilogie en de Kill Bill serie zijn straks op HBO Max te zien. Het is voor ons nog even geduld blijven. Tot die tijd staat er gelukkig elke week genoeg beeldmateriaal nieuw op Netflix.