Het perfecte huis voor elke Harry Potter fan

Op Airbnb vinden we vaker absolute parels. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Breaking Bad huis. Liefhebbers van de Harry Potter fimreeks kunnen nu ook een perfect huis betreden, dat al hun wensen zal vervullen. Door de talloze details, grappige elementen en luxe extra’s is dit een huis waar jij nooit meer weg wil.

Harry PotterHarry Potter

Een betoverend huis

Het huis bevindt zich in Orlando. De locatie van het Harry Potter huis is niet helemaal toevallig gekozen. Op minder dan een half uur reizen vind je namelijk het grote The Wizarding World of Harry Potter thema park. Heb je een bezoek gebracht aan het park, maar wil je het liefste dat de magie doorgaat? Dan is deze Airbnb een goede keuze. Voor $305 per nacht is het huis van jou en je vrienden. In totaal zijn er 10 bedden, verdeeld over acht kamers. Ook vind je vijf badkamers in het huis.

Harry Potter Zweinstein

Slapen in een vliegende auto

Voor liefhebbers van de Harry Potter films en boeken is dit huis een feest van herkenning. Zo kun je slapen in de Zweinstein Express of in de vliegende auto die in het tweede deel zijn opwachting maakte. Verder is het kantoor van Perkamentus omgebouwd tot slaapkamer. De game-room doet denken aan het Zwerkbal veld.

Slapen in de kamer van je eigen afdeling

Heb jij een voorkeur voor één van de Zweinstein afdelingen, dan is er ook genoeg keuze. Aan elke van de vier afdelingen is gedacht. De Griffoendor kamer wordt gekenmerkt door rood en veel hout. Huffelpuf is vooral erg warm en gezellig, terwijl de Ravenklauw kamer wordt versierd met veel blauw en een hemelbed. Zwadderich daarentegen doet wat killer aan met veel groen.

Harry Potter Zwadderich

Harry Potter nog steeds razend populair

Los van het slapen is er ook genoeg te doen. Zo kun je in de filmkamer die is omgebouwd tot het Verboden Bos, alle films nog een keer kijken. Eten doe je in de Grote Hal, en buiten kun je zwemmen of een potje gigantisch schaak spelen. Genoeg keuze dus. Het is duidelijk dat dat Harry Potter nog steeds razend populair is. Het laatste deel van de filmreeks is zelfs één van de bioscoopfilms die in juni te zien zijn.

Harry PotterHarry Potter