Nieuwe series op Videoland

Er worden nog steeds genoeg films en series toegevoegd aan het repertoire van Videoland. Het streamingplatform is daarmee een goede concurrent van Netflix aan het worden. Het repertoire was al erg divers. Denk bijvoorbeeld aan de grimmige true crime documentaire Het Beest van Harkstede of de thriller Spotlight over een groot schandaal in de Amerikaanse kerk. Nu zijn er nog meer series bijgekomen. Dit zijn een paar nieuwe series die jij niet mag missen.

Devils

Met Devils duiken we onder in de wereld van de financiële top. De Italiaanse serie, met onder andere Patrick Dempsey in een rol, gaat over een bank in Londen. We volgen een handelaar van de bank, die betrokken raakt bij een groot schandaal. Het duurt niet lang voordat hij er achter komt dat in deze grimmige wereld iedereen voor zichzelf lijkt te spelen en niemand te vertrouwen is. De mysterieuze trailer onthult niet veel over het plot en houdt ons daarom extra in zijn greep. Het eerste seizoen staat nu op Videoland.

 

Siren

Als je bij zeemeerminnen alleen maar denkt aan Disney-figuren, ben je niet de enige. Na het zien van de serie Siren zul je waarschijnlijk echter tóch anders naar deze zeewezens aankijken. De serie gaat over een Amerikaanse havenstad waar vroeger naar verluidt zeemeermensen voorkwamen. Wanneer een mysterieuze vrouw verschijnt en een spoor van vernieling en dood achterlaat, blijken de legendes waar te zijn. De serie heeft drie seizoenen, waarvan de eerste twee seizoenen op Videoland zijn geplaatst.

 

Nieuwe afleveringen van Videoland series

Op Netflix kunnen we vaak meteen een heel seizoen bingen. Op Videoland kan het ook voorkomen dat er losse nieuwe afleveringen worden toegevoegd aan een seizoen, in plaats van een heel seizoen te plaatsen. Eén van die series is The Blacklist. Daarvan kunnen we ook weer een nieuwe aflevering van het zesde seizoen verwachten. Mensen met een Netflix-account konden dit seizoen al eerder zien. Heb jij alleen een Videoland account? Dan kun je de aflevering nu dus ook zien.