Breaking Bad

De serie gaat over een Scheikunde leraar die toch al aardig op leeftijd begint te worden. Met zijn eigen gezondheid gaat het niet heel goed. Een gehandicapte zoon en een zwangere vrouw thuis maakt het allemaal niet makkelijker. De kosten lopen hoog op en Walter moet dan ook flink bijklussen in een carwash om zijn lage leraren loontje aan te vullen. Maar het ergste moet nog komen. De diagnose dat hij aan terminale longkanker lijdt, doet White beseffen dat het echt helemaal niet lekker gaat. Door de dure chemokuur zonder ziektekostenverzekering zijn Walter en zijn gezien dieper gezakt dan ooit. Op dat moment besluit hij zijn kennis over Scheikunde er eens goed bij te pakken en dit te gebruiken om wat centjes bij te verdienen. Hiermee dreigt hij het verkeerde pad te kiezen, vandaar de titel ‘Breaking Bad’.

Check hier de trailer van het eerste seizoen:

Airbnb House 5.3

Een paar seizoenen verder in de serie worden er in een aantal huizen gefilmd. Een van deze huizen staat nu te huur als Breaking Bad Airbnb onder de naam: ‘Breaking Bad House 5.3‘. Deze naam is zo gegeven omdat in seizoen 5, aflevering 3 dit huis duidelijk te zien is. Je vindt dit pareltje in Albuquerque, New Mexico, waar je tevens in de buurt genoeg andere filmlocaties kunt bezoeken, zoals het huis van Walter White en Jesse Pinkman, de twee hoofdrolspelers.

Om jullie een indruk te geven van dit huis, hebben we even een mooie selectie gemaakt zodat je weet wat je kan verwachten als je dit Breaking Bad Airbnb boekt:

Breaking Bad Airbnb Breaking Bad Airbnb Breaking Bad Airbnb Breaking Bad Airbnb Breaking Bad Airbnb Breaking Bad Airbnb Breaking Bad Airbnb

Mocht je dus ooit in de buurt komen van New Mexico of toch je vakantie willen boeken, dan is het misschien wel de moeite waard om even de Breaking Bad geschiedenis in te duiken. Wie stelt Jesse Pinkman wel voor om een avondje voor je te koken.