Bjorbodin spa

Het is namelijk gebleken dat bier een reinigend effect op de huid heeft en goed is voor de gezondheid. De baden zijn gemaakt van kambala hout en gevuld met een mengsel van bier, gist, hop en water. Het brouwsel wordt verwarmd tot ongeveer 38 graden celsius. Gasten kunnen baden in één van de zeven kleine binnenbadjes of één van de twee grotere buitenbadjes. Het is echter niet mogelijk het bier te drinken waar je in zwemt, maar dat zal je niet verbazen. Je kan wel los dorstlessers bestellen die afgestemd zijn op het bier waar je op dat moment in ligt. De bieren zijn gemaakt van water uit de IJslandse bergen.

bierbad man man 02 bierbad man man 03 bierbad man man 04

Na 25 minuten dobberen in het meest mannelijke bad ooit, word je begeleid naar de relax room voor een volgende sessie van 25 minuten. Het wordt aangeraden om het bier een aantal uur op je huid te laten zitten voordat je een douche neemt. Op deze manier wordt het maximale resultaat behaald.

 

De rest van je bezoek kan in het restaurant van het hotel worden besteed, waar je kan genieten van het panoramische uitzicht op het eiland Hrísey, Þorvaldsdal en de omliggende bergen. Al met al het ultieme paradijs voor de bierliefhebber!