Sieraden voor de man

Mannen sieraden, een lastige klus. Want wat moet een man vandaag de dag nou dragen? De kracht van mannen sieraden zit hem vaak in eenvoud. Een sieraad met teveel poespas kan je hele look namelijk verpesten. Een business man die draagt altijd een horloge, want een ware gentlemen is nooit te laat. Daarnaast is een ring een belangrijk sierraad voor heren, vooral voor de getrouwde mannen onder ons. En tot slot de armband, een item dat vaak wordt vergeten – onterecht in onze ogen. Met deze handgemaakte sieraden van eigen bodem onderscheid jij je van de menigte.

handgemaakte sieraden Amsterdam mannen MAN MAN

Resident Jewelry: handgemaakte sieraden van eigen bodem

Resident Jewelry is opgericht door een Tsjechische wereldreiziger, die tijdens de oorlog van 1969 in Praag gedwongen werd te verhuizen. Helaas moest hij wel zijn geliefde juwelenzaak in Praag achter laten. Gelukkig voor ons heeft hij dat hier in Nederland weer opgepakt. Toen hij hier kwam wonen werd hij verliefd op de Amsterdamse kanalen, de architectuur en de geschiedenis van de kleine grachtenpanden. Zijn liefde voor Nederland begon toe te nemen en zijn hart kon het niet verkroppen om zijn passie voor juwelen op te geven.

handgemaakte sieraden Amsterdam mannen MAN MAN

De invloeden van onze hoofdstad zijn dan ook terug te vinden in de designs van het merk. Zo zijn de handgemaakte leren armbanden allen voorzien van een authentiek Amsterdams symbool van 14-karaats goud van een pand van de Keizersgracht, Herengracht, Gravenstraat of Spuistraat. Klassiek, minimalistisch en zeer stijlvol.

handgemaakte sieraden MAN MAN 02

Herengracht 163 14kt gold

Resident Jewelry €69,95 Shop nu
handgemaakte sieraden MAN MAN 01

Herengracht 163

Resident Jewelry €59,95 Shop nu

Nu weet je hoe je de juiste armband moet rocken, maar wat zijn nou de stijlvolle horloges van dit moment?