Retro vintage horloges

Of je nou kijkt naar de mode, muziek of het straatbeeld van vandaag de dag, de jaren tachtig zijn overal terug te vinden. Dit was de tijd van fantastische, met synthesizersound doordrenkte hits, maar ook de tijd van het wereldberoemde stalen Casio-horloge met zijn recolutionaire digitale display. Nu komt het merk met een nieuwe vintage-collectie waarmee ze terug gaan naar hun roots. De horloges beschikken over een edelstalen band – hard, duurzaam en elegant. Een all-time klassieker.

horloge-heren mannen accessoires trends MAN MAN

Als je denkt dat deze collectie alleen voor het oog is, dan heb je het mis. De horloges beschikken over de meest functionele eigenschappen. Ze zijn uitgerust met verschillende opties zoals een stopwatch, alarm, automatische kalender en spatwaterdichtheid. Alles wat zo’n horloge maar nodig heeft.

 

Veelzijdigheid is dé kracht van de horloges van de Casio vintage-collectie. Doordat de horloges verkrijgbaar zijn in verschillende goud-, zilver- en zwartkleurige varianten gaan ze goed samen met vrijwel al jouw outfits. Bovendien zijn ze hierdoor gemakkelijk te combineren met al jouw andere accessoires. Wanneer je een ring draagt, zorg er dan voor dat deze overeenkomt met de kleur van jouw nieuwe klokje. Dit samenspel valt wel degelijk op en zo loop je er altijd on point bij.

Smart watches

Bij een smart watch wordt er al snel gedacht aan een accessoire die vooral heel praktisch en futuristisch is. Echter kunnen smart watches wel degelijk enorm stijlvol zijn. Dit wordt bewezen metde Huawei Watch GT. Deze horloges komen voor in twee verschillende modellen. Het zwarte sportieve horloge met een siliconen bandje is vanwege het kleurgebruik zeer minimalistisch en clean. Het bruine klassieke horloge met een leren bandje is wat meer casual en is uitermate geschikt als dagelijks horloge.

smartwatch horloge mannen MAN MAN

Beide horloges komen met een roestvrije stalen-behuizing, keramische randen en een 1.39 inch touchscreen. Door de dikte van slechts 10.6 mm ogen de Huawei smart watches opvallend slank en stijlvol.

 

 

Bij de Huawei staat gezondheid hoog in het vaandel. Zo beschikken de Huawei GT horloges over wearable sensoren als een stappenteller, GPS en een hartslagsensor – ideaal om je activiteit te tracken gedurende de dag. Ook krijg je gedurende de dag slimme meldingen voor inkomende berichten, telefoongesprekken alarmen of ingestelde herinneringen – en dat allemaal op te zien met één blik op jouw pols.

Betaalbare chrono’s

RENARD, een horlogemerk uit onze eigen hoofdstad, doet zijn naam eer aan. RENARD is namelijk Frans voor vos – gekenmerkt door zijn eigenzinnigheid, verleidelijkheid en stijlvolle uitstraling. De sophisticated horloges van dit merk brengen heden en verleden subtiel bij elkaar en staan voor stijl, raffinement en kwaliteit.

De Grande Chrono horloges van RENARD zijn stijlvolle chronografen met een minimalistische esthethiek, waarmee een perfecte combinatie ontstaat tussen traditioneel en modern design.

horloge mannen accessoire heren MAN MAN

Ook bij de Grande Chrono keren de opvallende kenmerken van RENARD terug. De verticaal geborstelde wijzerplaat, het licht bollende mineraalglas en de ongebruikelijke matte indices en wijzers zijn terug te vinden in de horloges van deze collectie. Ook beschikken ze over functies als een 24-uur aanduiding, stopwatch en een tachymeter.

RENARD bewijst dat je geen honderden euro’s hoeft uit te geven voor kwaliteit. Je betaalt namelijk alleen voor je horloge en niet voor de randzaken er omheen. Hierdoor is het nu voor iedere man mogelijk om een stijlvol uurwerk om zijn pols te hebben zonder al zijn spaargeld kwijt te zijn.

Vanwege de luxe uitstraling is het een enorm veelzijdig en tijdloos horloge. Zo zijn ze te dragen als alledaags accessoire, maar gaan ze ook goed samen met al jouw chique looks.

Al met al is het van belang dat jij gaat voor een horloge die écht bij jouw past. Kijk welke functies je nodig hebt en check ook eens onze selectie horloges om je garderobe nog meer uit te breiden voor de juiste match.