Brute waterpistolen

Tijd voor een watergevecht of een verrassingsshot. We kunnen het ontkennen maar we vinden zo een watergevecht toch wel vet. Om nou een beetje met je tijd mee te gaan, ga je niet meer met dat euro geweer rondlopen. Iets meer naar je leeftijd mag zo’n waterpistool wel zijn. Daarom hebben wij de 5 bruutste waterpistolen geselecteerd.

1. Spyra One

We hebben eerder al een geheel artikel hieraan gewijd, niet zo gek ook dat die erin staat. Een automatisch waterpistool die doet aan automatische refills, 25 constante schoten en een bereik van meer dan 12 meter. Dat is niet verkeerd voor een waterpistool. Daarom verdient deze oergun een plek in de top 5.

waterpistool
Foto Instagram: spyraone

2. NERF Chewbacca Bowcaster Super Soaker

Een hele mond vol, alleen daarom is het al een bruut wapen. Zeker voor de Star Wars fans onder ons een watergun die niet mag ontbreken in je schuur. NERF staat bekend om zijn speelgoed schietapparaten, of je nou pijltjes wilt vuren of water wilt schieten de NERF-wapens zijn perfect hiervoor. De Chewbacca Bowcaster heeft een waterreservoir van meer dan een halve liter en een bereik van maar liefst 12 meter. “It’s NERF or nothing!”

3. Waterballetjes Pistool

Een volledig automatisch waterballetjes pistool, is eens wat anders dan het standaard waterpistool. Hij schiet kleine gelballetjes af met water erin, die ontploffen wanneer je iemand raakt. Geen zorgen de balletjes zijn niet gevaarlijk, maar hij kan wel snelheden bereiken van 100km/u. Naast de hoge snelheden heeft het apparaat een bereik van 15 meter. Tijd dus om te laten zien wie de baas is in het gevecht. Of wanneer je vanuit je raam op voorbijgangers schiet raak jij 100% je doelwit.

waterpistolen

4. Toyrific Splash Cannon Waterpistool Blauw 55 Cm

Voor degene onder ons die wat willen compenseren is deze 55cm waterpistool misschien wel wat. Een beetje pompen en schieten maar, als je hard genoeg pompt kan je tot wel 12 meter ver spuiten. Daarnaast kan je wel drie verschillende stralen kiezen, tijd dus om je vrienden eens goed nat te maken.

5. NERF Super Soaker Dartfire Dartblaster

Nog een NERF gun, maar ja het is nou eenmaal marktleider in deze productgroep. Mooie aan deze gun is dat je zowel water als darts kunt afvuren. Dubbel het plezier dus! Ook deze waterpistool heeft een bereik van ongeveer 12 meter. Je kan in het apparaat maar liefst 1 liter water houden en 5 darts. Laat de strijd maar beginnen met deze Super Soaker.

waterpistolen
Foto Instagram: nerf

Mocht je toch niet zo’n fan zijn van waterpistolen, maar wel van gadgets? Dan hebben wij de perfecte mannen gadgets die je leven een stuk makkelijker maken.