Lekker weer en dan moet je zo nu en dan gewoon iemand nat maken. Aangezien men van veraf hoort dat jij je waterpistool aan het pompen bent, is het nooit geheel verrassend. Gelukkig is er nu een bruut waterpistool dat dit voor je doet. Zodat jij je vrienden vanuit alle hoeken en standen kunt beschieten. Daarnaast heb jij altijd een constante druk wanneer jij met dit pistool gaat schieten.

waterpistool
Foto Instagram: spyraone

Waterpistool Spyra One

Het doel van de Spyra One was het bruutste waterpistool ooit te maken. En dat is de makers aardig gelukt. Voor de makers was het de bedoeling een pistool te maken die voor eenieder plezierig zou zijn. De Spyra One is dan ook niet zomaar een pistool die je in een speelgoedzaak kan kopen. De Spyra One is preciezer dan ooit vanwege de gecontroleerde schoten die hij lost. Daarnaast kan je 25 precieze schoten lossen met één tank en beschikt ‘ie over een digitaal display. Tot slot heeft hij een bereik van ruim 12 meter, niet verkeerd voor een speelgoed apparaat.

 

Mocht je interesse hebben in dit brute waterpistool, op de website van Spyra kan je zo een wonderschoon apparaat aanschaffen. Omdat de Spyra One voornamelijk dient als leuk speelgoed, is het misschien wel handig om deze gadgets eens te proberen, aangezien die je leven een stuk makkelijker maken.