Grootte penis is belangrijk

Tijdens een recent onderzoek stelde ‘Big One Dating’ 4.761 vrouwen twee vragen over de laatste keer dat ze horizontaal hebben gedanst; hoe groot was de penis waarmee je te maken had én ben je klaargekomen? Daar rolt natuurlijk een score uit. Luister en huiver. De ideale grootte van de penis om een vrouw tot een climx te bereiken kwam uit op twintig centimeter. Met deze magische lengte kwamen 44 procent van de vrouwen tot een hoogtepunt.

Als je denkt dat groter beter is, is dat klaarblijkelijk ook zo, maar tot op zekere hoogte natuurlijk. Onderzoekers ontdekten ook dat het genot afnam naarmate de liefdeslengtes buitengewone proporties bereikten, waarbij mannen met een voortplantingsorgaan van boven de 28 centimeter vrouwen minder wisten te plezieren. En hetzelfde geldt voor het andere uiteinde van de schaal. Van de vrouwen die in aanraking kwamen met een penis van 1 inch (2.54 cm) kwam maar 13 procent tot een climax. Maar dit zijn slechts gemiddeldes, het gaat er natuurlijk ook om wat je ermee doet.

grootte penis
Foto via Big One Dating

Kleiner geschapen

Hoewel dit je misschien zorgen kan maken over je eigen prestaties in bed, vrees niet, grootte betekent niets als je niet weet wat je ermee moet doen. Ook de kleiner de mannen die wat kleiner geschapen zijn kunnen het klusje klaren, maar die moeten er misschien gewoon iets meer tijd en moeite instoppen, letterlijk en figuurlijk. 

“De grootte van de penis is belangrijk, maar als ze weet hoe ze ermee om moet gaan en haar wil overtreffen over al het andere”, zei een 37-jarige deelnemer uit New Orleans, VS. Terwijl een 38-jarige vrouw uit Engeland, eraan toevoegde: “Grootte helpt, maar je moet zeker weten hoe je het moet gebruiken. Veel verspilde grote d ** k die er zijn.” Probeer dus niet te hard voor jezelf te zijn en zorg gewoon dat jullie het allebei leuk hebben. Je kunt ten slotte ook niet altijd zes gooien.