Gezond eten bestellen was nog nooit zo simpel

Iedere week worden er door het keukenteam van Fastfoody vijf nieuwe vis/vlees/gevogelte en vijf vega(n) gerechten bedacht, allen voedzaam én vullend. Zo hoef jij zelf niet eens meer na te denken over wat jij gaat eten, wat al een hele klus an sich is. Hierbij wordt er geen gebruik gemaakt van conserveringsmiddelen, E-nummers en geraffineerde suikers. Dit zorgt ervoor dat de gerechten worden gemaakt met duurzame ingrediënten en zo lekker en gezond mogelijk zijn. Het leuke van alles: je hoeft zelf vrijwel niks te doen.

gezond eten bestellen online

Hoe werkt het?

Het is simpel. Wil jij een gezonde maaltijd van Fastfoody eenmalig proberen? Dan is er de mogelijkheid om een losse maaltijd te bestellen en de keuze te maken voor hetgeen wat jou het lekkerst lijkt. Tip: check even de bestsellers van Fastfoody voor inspiratie. Lijkt het jou heerlijk om jezelf helemaal niet meer druk te maken over wat jij eet? Dan kan je ervoor kiezen om de maaltijdboxen te bestellen. Hierbij ontvang je wekelijks vers bereide kant-en-klare maaltijden tot jij jouw (altijd opzegbare) abbonement stopzet.

Er zijn drie verschillende boxen te bestellen: de variatiebox (vis, vlees, kip en vega(n)), de vegabox of de veganbox. Van curry’s en pasta’s tot noodle-gerechten en bowls. Hierdoor is er voor ieder wat wils en hoef jij niet meer te stressen. Je hebt de keuze uit drie, vier of vijf maaltijden per week voor één tot vier personen. Normale porties zijn zo’n 500 gram. Maar ben jij écht een grote eter? Dan kan je ook grote porties bestellen (680-750 gram).

Gezond eten bestellen

Door de vacuümverpakkingen zijn de maaltijden maar liefst tien tot veertien dagen lekker en vers, mits je ze in de koelkast bewaart. Het enige wat jij hoeft te doen is de maaltijd opwarmen. Dit kan door de vacuümverpakking zo’n zeven minuten in heet water te leggen of door de maaltijd uit de verpakking te halen en op te warmen in de pan, oven of magnetron. Eenvoudiger gezond eten kan simpelweg niet.

Ideale voeding voor sporters

Mocht jij een echte sportfanaat zijn, dan heb je natuurlijk ook minder tijd om te koken. Dan hebben we goed nieuws voor jou: de maaltijdboxen zijn ook te koop bij een aantal sportclubs in Amsterdam. Hierdoor kan jij eenvoudig gezonde maaltijden afhalen na jouw work-out. Zo zal er geen ongezonde fastfood maaltijd meer in jouw routine sluipen en kan jij makkelijker jouw fitness doelstellingen behalen met je voeding.

Met de code Manman15 krijg je €15,- korting op een maaltijdbox naar keuze. Vul deze in bij het afrekenen. En met de code Manman5 krijg je €5,- korting wanneer je een losse maaltijd bestelt (minimaal 3).

Momenteel levert Fastfoody alleen in Amsterdam, maar eind 2020 zullen de gezonde maaltijden in heel Nederland te bestellen zijn. Check de website van Fastfoody voor meer info en verwen jezelf met snelle én gezonde maaltijden.