Wanneer je met je voetbalteam de tegenstander gras hebt laten eten en daarna welverdiende onder de douche gaat, kijk je toch altijd even hoe die er bij iedereen bij hangt. Geef nou maar gewoon toe. Het is iets menselijks, nergens om je voor te schamen. Maar die gasten in jouw team representeren niet de lengte van de gemiddelde man. Of wel, dan hebben we niks gezegd. Maar dankzij Condoomfabriek.nl weten we precies in welke deel van Nederland de mannen zitten die het grootst geschapen zijn.

Zuid-Holland en Friesland zijn groot geschapen

Condooms komen er in allerlei soorten, smaken en vooral maten. Als je per provincie gaat kijken waar de grootste condooms worden verkocht en de hoeveelheid daarvan, kan je een heuse ranglijst in elkaar zetten. De provincie waar de grootste condooms het meest verkocht worden, huist in principe de meeste groot geschapen mannen. Althans, degene die gebruik maken van deze voorbehoedmiddelen.

penis lengte nederlandse man

Uit die ‘ranglijst’ blijkt dat de mannen in Zuid-Holland zichzelf groot inschatten en dus ook de grootse condooms in huis halen. Daar zou je dus van kunnen zeggen dat daar de mannen zitten die het meest groot geschapen zijn. Friesland doet ook flink mee in de race en pakt op dit onderdeel de zilveren plak.

De kleingeschapen mannen

Niemand is hetzelfde. Maar volgens de cijfers kampen de mannen in het oosten met de kleinste slurfjes. Vooral in Drenthe en Overijssel worden de onderbroeken niet optimaal opgevuld. Dit betekent niet per se dat de daadwerkelijke lengtes en breedtes van iedereen hierbij zijn opgenomen, aangezien dit dus gebaseerd is op condooms die besteld zijn – terwijl lang niet iedereen gebruikt maakt van deze latex anticonceptiemiddelen. Dus voel je niet meteen op je pik getrapt. En daarnaast weet je wat ze zeggen; beter een kleine die steigert, dan een grote die weigert. Doe er je plezier mee.