Wat moet je vooral niet doen in bed?

Waarschijnlijk denk je van jezelf dat je wel weet hoe het liefdesspel gespeeld moet worden. In je eigen beleving doe je alles goed. Er wordt immers niet geklaagd over je tekortkomingen, dus zal het wel goed zitten. In tegenstelling tot veel mannen, zijn het juist de vrouwen die je niet voor het hoofd willen stoten. Uit respect voor je ego accepteren ze dus dat het voor jou een feest was in bed. Met onderstaande tips ga je dat resoluut aanpakken en wil ze na jou geen ander meer.

1. Alles vlug willen doen

Als er iets is waar vrouwen een hekel aan hebben in bed, dan is het wel de snelheid waarmee jij je doel wil bereiken. Luister naar haar lichaam en zorg ervoor dat je goed aanvoelt wat ze wel of niet prettig vindt. Doe je dat op de juiste manier, dan wordt het een feest voor twee. Je zit immers niet te wachten op een bijnaam als ‘two minute man’.

2. Een kluns zijn in condooms

Natuurlijk weten we allemaal dat het zonder condoom veel lekkerder is. Daar hoeven we ook niet over te liegen. Feit is echter wel dat vrouwen het op prijs stellen als je zo’n ding bij je hebt. Wil ze absoluut voor safe gaan, dan scoor je daar in ieder geval punten mee. Niet is namelijk meer vervelend voor een vrouw dan een man die zin heeft, maar er niet bij heeft nagedacht dat het voor haar ook veilig moet zijn. Zorg daarnaast voor een condoom wat ook goed past. Mannen hebben nogal eens de neiging te denken dat ze klein zijn geschapen, terwijl ze dat juist niet zijn. Maatje mini mag je dus achterwege laten.

afknappers in bed

3. Niet kunnen multitasken

Met multitasken bedoelen we in dit geval dat het meer is dan enkel de penetratie. Je hebt twee handen en dus is ons advies: gebruik ze! Natuurlijk weet jouw date heus wel wat je wil, maar een beetje teder masseren en aanraken doet wonderen. Het vrouwenlichaam heeft immers tal van erogene zones, maak daar dus gebruik van.

4. Niet open zijn

Voor veel mannen is het de regel dat er in bed niet veel wordt gepraat, het bed is immers geen kroeg. Het probleem is juist dat mannen de plank vaak misslaan als het gaat om het interpreteren van de lichaamstaal van vrouwen. Je zal dus ooit in een situatie belanden waarbij het juist wel zinvol is om te luisteren naar wat ze zegt. Dat doet ze dus niet om jou uit je concentratie te halen, maar om aan te geven wat ze graag wil. Vragen wat ze lekker vindt is daarom niet ze heel erg onlogisch

5. Alleen aandacht voor jezelf hebben

Niks mis met een gezonde dosis zelfvertrouwen, maar zorg er wel voor dat je een gentleman bent, ook in bed. Het gaat immers niet alleen om jou, maar ook om haar. Laat je in bed zien dat je vooral bezig bent met je eigen genot, dan is dat een afknapper voor de meeste vrouwen. De kans dat ze daarna nog eens met jou in bed beland is dan uitermate klein.