De carrière van Gordon zorgt voor een flink vermogen

Gordon William Heuckeroth – beter bekend onder zijn artiestennaam Gordon – werd geboren op 6 juli 1968, en is een echte televisieveteraan. Hij zocht het aanvankelijk in de muzikale hoek, maar voegde daar in de loop der tijd verschillende andere disciplines aan toe. Hij werd bij het grote publiek bekend met Nederlandstalige muziek, waaronder de hit Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn uit 1991. Van 2005 tot 2011 maakte Gordon deel uit van de band De Toppers, die in 2009 voor Nederland aantrad tijdens het Eurovisie Songfestival met het nummer Shine.

Daarnaast is Gordon bekend van zijn presentatieklussen op televisie, waaronder samen met Gerald Joling in de serie Geer en Goor. Samen zetten zij zich sinds 2013 in voor het Nationaal Ouderenfonds en in hun programma’s staat deze doelgroep ook centraal. Bovendien is Gordon een bekend gezicht in de jury van talentenjachten, zoals Holland’s Got Talent en Idols, en presenteerde hij het programma Hotter Than My Daughter. Dit alles leverde Gordon een hoog salaris en vermogen op.

Financiële tegenvallers voor Gordon

Hoewel het Gordon dus jarenlang voor de wind ging, zijn er momenteel mindere tijden te zijn aangebroken. Op het gebied van de liefde kreeg de zanger het onlangs het flink te verduren, toen zijn aangekondigde huwelijk met Gavin Rozario niet door bleek te gaan. En ook financieel lijkt Gordon nu een klap te moeten incasseren: op eigen verzoek werd zijn contract bij Talpa eind vorig jaar niet verlengd, maar de consequenties daarvan zijn groter dan gedacht.

Zijn penthouse, waarvoor hij een hypotheek van 3,5 miljoen euro afsloot, verscheen onlangs namelijk op de huizenmarkt. Toen hij de woning voor het aankoopbedrag aanbod, was er echter te weinig animo voor. Daarom zakte de zanger al gauw naar een vraagprijs van 3 miljoen, maar ook dat leverde weinig extra interesse op. Gordon was daarom genoodzaakt nog verder in prijs te dalen – en de woning staat nu te koop op Funda voor ‘maar’ 2,9 miljoen euro. Dat is maar liefst 600.00 euro minder dan de hypotheek die hij destijds afsloot bij de bank.

Wat kun je verwachten van het penthouse in Amsterdam?

Dat Gordon momenteel door een financieel zware periode gaat, lijkt dus aan alle kanten te worden bevestigd. De zanger biedt het penthouse daarom nu ook te huur aan voor 15.000 euro per maand, maar ook dat lijkt niet echt te werken. Is de woning dan helemaal niet zo bijzonder? Daarover valt te twisten: het penthouse heeft een totale oppervlakte van 248 vierkante meter en telt vier kamers. Drie kamers zijn ingericht als slaapkamer, waarvan de master bedroom over een eigen badkamer beschikt. De grote leefkeuken is uitgerust met allerhande luxe snufjes. Daarnaast is er een gastenverblijf, een dakterras met prachtig uitzicht, een buitendouche, een loungeset en een heuse buitenkeuken met barbecue. Genoeg om je flink uit te leven dus, als je bereid bent om er een flinke geldsom voor neer te leggen. Bovendien is het hele penthouse voorzien van vloerverwarming en biedt de parkeerplaats de mogelijkheid om twee auto’s te parkeren. Je kunt dus met recht spreken van een heerlijk droompaleisje.

Ben je benieuwd waar het penthouse van Gordon zich bevindt en hoe de woning eruit ziet? Bekijk de foto’s van het penthouse van Gordon.