Even opfrissen: Wie is Abbey Hoes?

Geboren in 1994 in Rotterdam, groeide Abbey op in Mijnsheerenland voordat ze haar acteerambities achterna ging op de Amsterdamse Toneelschool. Haar doorbraak kwam in 2014 toen ze een Gouden Kalf won voor Beste Actrice voor haar rol in de film Nena. Sindsdien heeft ze indruk gemaakt met haar optredens in verschillende films en series waaronder De Ontsnapping, Nieuwe Buren en Verliefd op Cuba.

Valentijnsdag wordt laat gevierd in lingerie

Maar het is niet alleen haar acteertalent dat de aandacht trekt. Op sociale media, waar ze een best vrij grote aanhang heeft opgebouwd, deelt Hoes regelmatig een kijkje in haar leven. Haar meest recente post, een foto waarop ze haar figuur toont de dag na Valentijnsdag, heeft voor veel vreugde gezorgd onder haar fans. De reacties waren uiterst positief en haar volgers raakten niet uitgepraat over haar schoonheid. Zo vallen reacties te lezen als “WOW WOW WOW!” en “JE BLIJFT DE MOOISTE”. 

Abbey Hoes blijft dus niet alleen een opvallend figuur in de Nederlandse entertainmentindustrie vanwege haar acteertalent, maar ook vanwege haar bloedschone uiterlijk. Haar recente Instagram-post is daar een treffend voorbeeld van.

Bekijk de foto van het Instagram-account van Abbey Hoes hier:

Abbey Hoes in lingerie
Foto via Instagram Abbey Hoes

Het is niet de eerste keer dat Hoes haar figuur op deze manier deelt met haar publiek. Eerder poseerde de actrice al op prachtige wijze voor diverse lingeriemerken.