Wie is Abby Hoes eigenlijk en waar kennen we haar van?

Abby Hoes werd geboren in 1994 in Rotterdam en groeide op in Mijnsheerenland. In 2012 startte ze haar opleiding aan de Amsterdamse Toneelschool: twee jaar later won Hoes al haar eerste Gouden Kalf in de categorie Beste Actrice voor haar rol in de film Nena. In datzelfde jaar speelde ze de hoofdrol in de televisiefilm Sneeuwwitje en de Zeven Kleine Mensen. Daarna volgden al snel diverse rollen in verschillende films en televisieseries, waaronder De OntsnappingNieuwe Buren en Verliefd op Cuba.

De laatste tijd verscheen Hoes ook regelmatig in spelprogramma’s als De Verraders en Het Perfecte Plaatje en deed ze samen met Guido Wijers mee aan het reisprogramma De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Onlangs kwam daar een nieuw hoofdstuk bij: Abby Hoes liet haar volgers meegenieten van een reeks prachtige foto’s in verschillende soorten lingerie.

De actrice deelt reeks foto’s in lingerie op Instagram

Op Instagram heeft de actrice inmiddels ook een flinke achterban opgebouwd: maar liefst 191.000 volgers krijgen een inkijkje in het leven van de veelzijdige jongedame. En zij vielen onlangs met hun neus in de boter: de actrice deelde namelijk een reeks spannende foto’s in verschillende lingeriesetjes met haar volgers. Dit was onderdeel van een betaald partnerschap met het lingeriemerk Sapph: een luxueus lingeriemerk, waar vrouwen met verschillende smaken en stijlen terecht kunnen voor damesondergoed.

Voor de fotoshoot reisde de actrice af naar Marokko, waar ze de nieuwe collectie van het lingeriemerk tentoonstelde. Dit is niet de eerste keer dat de actrice in lingerie voor de camera verschijnt: vorig jaar deelde de actrice ook al een foto in lingerie op haar Instagram. Nu valt natuurlijk niet onder stoelen of banken te steken dat Hoes een beeldschoon figuur heeft, die ze vol trots aan haar volgers presenteert. Het resultaat is absoluut verbluffend: hieronder delen een aantal plaatjes uit de fotoshoot, die ze eerder deze week met haar volgers deelde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)