Problemen in Hollywood

Er is op dit moment ontzettend veel gaande in de wereld van film en televisie. Voor het eerst in 63 jaar staat Hollywood voor een dubbele staking waarin zowel de schrijvers als acteurs met contracten bij de SAG-AFTRA en AMPTP geen werk meer verrichten totdat de contracten worden verbeterd. De gevolgen van deze dubbele staking voor televisie-shows, films en de algemene entertainmentindustrie als geheel zullen waarschijnlijk aanzienlijk zijn. Producties zijn al vertraagd en de economische impact kan enorm zijn. Dit gebeurde ook tijdens de writers strike van 2007. Ondanks de uitdagingen streven de vakbonden naar een eerlijk contract dat de toekomst van de entertainmentindustrie veiligstelt. Tot die tijd zullen we het daarom moeten doen met onze eigen lokale producties. Gelukkig voor ons staat nu de nieuwe Vlaams-Nederlandse serie Knokke Off op Netflix en die moet je gezien hebben.

serie Knokke Off Netflix

Nieuwe serie Knokke Off nu op Netflix te zien

De nieuwe serie Knokke Off staat sinds kort ook op de Nederlandse Netflix. In deze serie volg je het leven van een groep jonge twintigers die hun zomer doorbrengen in het luxueuze plaatsje Knokke. We volgen met name de twee hoofdpersonages Louise Basteyns (Pommelien Thijs) en Alexandre ‘Alex’ Vandael (Willem De Schryver). Beide komen zij uit welgestelde families, net als de rest van hun vriendenkring. Het is de bedoeling dat zij een zorgeloze zomer in het weelderige Knokke gaan beleven. Echter, de druk die hun ouders op hen leggen en de hoge verwachtingen die daarmee gepaard gaan, dreigen hen te doen verdrinken in een wereld van buitensporige feesten. Het verhaal neemt een wending wanneer Daan (Eliyha Altena) en zijn moeder Melissa (Anna Drijver) hun wereld betreden, waardoor de vriendengroep wordt geconfronteerd met de zoektocht naar ware vriendschap, liefde en bovenal hun eigen identiteit.

Positieve reacties van Netflix-kijkers

Op IMDb krijgt de serie met 7,8/10 sterren een heel goede score. Maar hoe wordt Knokke Off ontvangen door het grote publiek? We gingen even rondstruinen op Twitter om te kijken hoe de ‘normale’ Netflix-kijkers deze serie ontvangen. We zien veelal positieve reacties op Twitter:

Check hier de officiële trailer van de serie Knokke Off:

Lees ook: Netflix onthult releasedatum én eerste beelden van Ferry: de Serie.