Ferry: de Serie komt binnenkort op Netflix

Ferry Bouman, bekend van het enorme succes van Undercover en Ferry: de Film, krijgt nu zijn eigen podium om zijn verleden te onthullen. Zijn geliefde Danielle is ook van de partij en staat weer trouw aan zijn zijde.

In deze serie duiken we diep in het begin van zijn carrière als dealer. Samen met zijn partners in crime, John, zwager Lars, Remco en Dennis, probeert hij zijn positie te versterken in de duistere Brabantse onderwereld. Hun ultieme doel? Het uitschakelen van de machtige Arie Tack en een beruchte motorclub, om zo aan de top te komen van het criminele circuit in Nederland. Maar voor Ferry blijkt succes een hoge prijs te hebben, vooral wanneer Danielle de duistere kant van zijn zaakjes ontdekt.

Releasedatum, cast én beelden onthuld

Ferry: de Serie zal later dit jaar op Netflix te zien zijn, en je kunt je vanaf 3 november 2023 opmaken voor een spannende rit. Het eerste seizoen bestaat uit acht adembenemende afleveringen. De cast is indrukwekkend en bestaat uit toptalenten zoals Frank Lammers als Ferry Bouman, Elise Schaap als Danielle Van Marken, Yannick van de Velde als Lars Van Marken en Raymond Thiry als John Zwart.

Maar dat is nog niet alles! Ook oude bekenden uit Undercover en Ferry: de Film maken hun comeback, waaronder Huub Smit als Dennis, Tim Haars als Remco, en Poal Cairo als Dozer. Daarnaast verwelkomen we nieuwe gezichten, zoals Koen De Graeve, Alice Reijs, Kevin Janssens, Monic Hendrickx, Tygo Gernandt en Dirk Roofthooft.

Bereid je voor op een explosieve serie vol actie, spanning en onverwachte wendingen. Het is tijd om terug te keren naar de wereld van Ferry Bouman. Zorg dat je erbij bent wanneer het allemaal begint, want dit wordt een serie die je niet wilt missen! Hieronder kun je alvast een voorproefje zien van wat je te wachten staat met de eerste exclusieve foto’s:

ferry de serie netflix

ferry de serie releasedatum netflix