De carrière van Kim Kardashian

Bijna iedereen zal de naam Kim Kardashian vast wel eens gehoord hebben, maar toch even een kleine introductie. De inmiddels 42-jarige Kim verwierf haar bekendheid als realityster in de serie Keeping Up with the Kardashians, waarin het dagelijks leven van haar en haar familie werd gevolgd. Sinds 2022 wordt de familie gevolgd in een nieuwe realityserie, genaamd The Kardashians.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

In 2012 kreeg ze een relatie met rapper Kanye West – die sindsdien overigens een beetje radeloos lijkt – maar die liep vier kinderen verder in 2021 op de klippen. In Amerika – en eigenlijk overal – is ze ontzettend beroemd, zo verraden ook haar 360 miljoen volgers op Instagram. Het platform gebruikt ze vooral als een soort inkijkje in haar dagelijks leven – een soort aanvulling op de realityserie. Naar schatting heeft Kim Kardashian inmiddels een vermogen van liefst $ 1,2 miljard. Een prima bedrag om een luxe levensstijl te veroorloven. Ze heeft alles wat haar hartje begeert, en dus ook een privéjet.

Binnenkijken in de privéjet van de Amerikaanse

In de realityserie is te zien hoe de Amerikaanse voor het eerst een vlucht maakt in haar nieuw aangekochte speeltje. Wat opvalt is de kasjmier bekleding van plafond, kussens en hoofdsteunen, een zeldzame en behoorlijk kostbaar type wol. Verder bestaat het interieur uit een soort lichte kleur hout, helemaal naar smaak van Kim. Er zijn niet één, maar zelfs twee badkamers, aan weerszijden van het toestel. Daarnaast heeft iedere stoel heeft een eigen lader voor een telefoon. Volgens Kim is met het bezitten van een privévliegtuig “een droom” in vervulling gegaan. Bekijk beelden van het toestel hieronder: