Gordon is verhuisd naar Dubai

Gordon is samen met zijn twee hondjes Rocco en Toto naar Dubai verhuist. Hij voelt zich er ontzettend op zijn plek, hij miste alleen nog zijn perfecte paleis. Hij verbleef eerder namelijk met zijn toenmalige vriend een bizar luxe appartement.

 

Maar de tijd is aangebroken, in ieder geval per 1 mei. Gordon heeft het paleis gevonden dat hij per 1 mei zijn ‘thuis’ mag gaan noemen. “Dit is het uitzicht waar ik me de komende jaren aan mag vergapen”, schrijft de presentator bij de video de hij plaatste op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Gordon is dus zeker van plan om de komende jaren in Dubai te blijven, ondanks wat anderen daarvan vinden of daarover gezegd hebben. Hij geeft namelijk nog even een steek onder water naar bepaalde mensen die hadden ‘voorspeld’ dat hij het maar een jaar zou uithouden in Dubai: “Sorry voor alle paragnosten die zeiden dat ik in een jaar alweer terug zou zijn. Ik heb mijn nieuwe leefplek omarmd en ik geniet intens.”

Hoe de villa er vanbinnen uit ziet is bij ons onbekend. Hij zal er dus per 1 mei gaan vertoeven, dus we zullen dan waarschijnlijk een stuk meer beelden te zien krijgen van zijn nieuwe paleis.

Gordon woonde in Nederland in Blaricum. Hij woonde hier in deze onwijs luxe villa, die hij al meer dan 8 jaar geleden te koop zette. Deze is gelukkig na al die tijd eindelijk verkocht.