Hoofdrol (min of meer) voor Verstappen en Hamilton in Formula 1: Drive to Survive seizoen 4

Lights out and away we go! Nog een week totdat alweer de eerste Formule 1-Grand Prix van 2022 in Bahrein. De gemoederen lopen voor fans van Formule 1 en Max Verstappen alweer hoog op met dit als vooruitzicht. Ook dankzij die double whammy die het seizoen van 2021 bezegelde. Want wat een bizarre, onvoorspelbare, en zinderende achtbaanrit was dat.

 

Als een rode draad, zo liep de rivaliteit tussen titelverdediger Lewis Hamilton en Max Verstappen door dat inmiddels legendarische seizoen heen. We kunnen erover doorgaan – zelfs een boek schrijven.

De Formule 1-serie is vanaf vrijdag 11 maart te streamen op Netflix

Maar Netflix maakt het iets gemakkelijker, middels een recap in het nieuwe Drive to Survive seizoen 4. En voor de fans van de sport in zijn algemeenheid: wees gerust. Het gaat niet enkel over de eerste Nederlandse wereldkampioen van de Formule 1 – die overigens schittert door afwezigheid als spreker, maar van een afstand toch aanwezig is. In de vorm van Red Bull-teambaas Christian Horner, die namens het team in de serie het commentaar voorziet.

Zoals je kunt verwachten, zullen een aantal coureurs naar de voorgrond treden in Formula 1: Drive To Survive seizoen 4. Deze take op Formule 1 belooft weer een interessante, alternatieve kijk op de sport dankzij de analyses en uitspraken van ingewijden.

Deze hit-serie is allicht niet zo technisch, diepgaand of objectief – maar dat is juist een prima toevoeging voor een doorgaans gortdroge en niet altijd even toegankelijke sport. Enjoy!

Zie de trailer hieronder: