Economy vs. Business Class

Er zit een groot verschil tussen Economy Class en Business Class vliegen. Kort uitgelegd: Business Class biedt veel meer comfort zoals extra beenruimte, extra bagage, eten en drinken en een lounge op het vliegveld. Toch mag je om van deze voordelen te kunnen genieten even diep in de portefeuille graaien. Lees hier bijvoorbeeld hoeveel het kost om Business Class te vliegen met KLM. Toch kan dit veel goedkoper. Hieronder leggen wij uit hoe je goedkoop Business Class kan vliegen.

Goedkoop business class vliegen

Hoe scoor je eigenlijk goedkoop een vliegticket waarmee je heerlijk ruim en luxe in het vliegtuig kan vertoeven? Het is bij het boeken van een vliegticket megabelangrijk dat je flexibel bent in je vakantiedata. Als het je niet uitmaakt wanneer je vertrekt of aankomt, zijn er meerdere goedkopere opties. Zo kan kan je de meest voordelige optie uitzoeken. Daarnaast kan je ook upgrades krijgen bij online veilingen, waarmee je kans maakt op een eventuele stoel in de Business Class.

Business Class Light

De meesten zullen nog nooit hebben gehoord van Business Class Light. Eigenlijk is dit een soort goedkopere variant van de Business Class. Je krijgt nog steeds bepaalde voordelen, maar niet alle luxe van de Business Class. Je krijgt bijvoorbeeld wel een ruime stoel, maar niet de mogelijkheid om extra bagage mee te nemen. Deze optie bieden diverse luchtvaartmaatschappijen aan, voor een deel van de normale prijs. Zo doen lowbudgetmaatschappijen als Ryanair, Easy Jet en Transavia mee, en nu ook de KLM.

Wil je ├╝berhaupt goedkope vliegtickets vinden? Met deze simpele truc krijg je tot wel honderden euro’s goedkopere vliegtickets.