Waar gaat de film Crazy, Stupid, Love. over?

De iconische film kwam uit in 2011 en heeft sterren als Ryan Gosling, Emma Stone en Steve Carell. De romcom volgt Cal Weaver nadat hij zich heeft gescheiden van zijn vrouw terwijl hij leert hoe hij vrouwen moet charmeren. En de man die hem dat allemaal leert, is Jacob, een echte, doorgewinterde rokkenjager. Maar Jacob zelf is geschokt als hij wordt afgewezen door een vrouw, genaamd Hannah.

Hier komt de plottwist: Hannah begint Jacob na te jagen en ze beginnen te daten en hij wordt eindelijk romantisch. Maar als hij haar ouders gaat ontmoeten, blijkt er iets vreemds. Dit alles leidt tot een hilarische en legendarische confrontatie en gevecht, met de betrokkenheid van enkele andere kerels uit verstrengelde verhaallijnen zoals David, gespeeld door Kevin Bacon, die met de vrouw van Cal had geslapen (wat een zooitje zeg).

Bekijk de trailer van Crazy, Stupid, Love.:

Wie spelen er in de film?

De sterrencast van Crazy, Stupid, Love. omvat enkele van de meest geliefde namen in Hollywood, waaronder Ryan Gosling, Emma Stone, Steve Carell, Kevin Bacon, en Julianne Moore. Hun briljante prestaties brengen de personages tot leven en tillen de film naar een hoger niveau van hilariteit en ontroering.

Plottwist werd uiterst goed ontvangen

De film is goed ontvangen door zowel fans en critici. OpĀ Rotten Tomatoes bijvoorbeeld wist de film een score van 79% te behalen. Ook op andere platformen doet de film het aardig, op IMDb weet de film een zeer solide 7,4 te scoren.

Fans op X/Twitter laten zich ook razend enthousiast uit over deze cultclassic. Check hier wat voorbeelden:

reviews crazy stupid love film