Handige 4-in-1 oplader bij de Action

Hey mannen, heb je het dus al gehoord? Bij de Action is er weer een nieuwe gadget die je leven zal veranderen! De draadloze 4-in-1 oplader is nu beschikbaar, en geloof ons, dit wil je niet missen!

Stel je voor: geen gedoe meer met verschillende kabeltjes om al je apparaten op te laden. Met deze handige hub laad je maar liefst drie apparaten tegelijkertijd op. Of het nu je smartphone, smartwatch of AirPods zijn, deze oplader heeft het allemaal in zich.

En het beste van alles? Het is niet alleen superhandig, maar ook nog eens ruimtebesparend. Het slanke en opvouwbare ontwerp zorgt ervoor dat het niet veel ruimte inneemt op je bureau. En als kers op de taart, er zit zelfs een ingebouwd nachtlampje in voor die late avonden op kantoor.

Niet zomaar een draadloze lader

Maar wacht, er is meer! Deze oplader is niet zomaar een standaard dingetje. Met een krachtige output van tot wel 10 watt voor smartphones, 2,5 watt voor smartwatches en 3 watt voor AirPods, heb je binnen no-time alles weer opgeladen en klaar voor actie.

oplader

Dus waar wacht je nog op? De draadloze 4-in-1 oplader is beschikbaar vanaf 9 april 2024. Op = Op, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent. Voor je het weet, heb jij deze handige gadget in handen en kun je afscheid nemen van al die kabels die je bureau rommelig maken.

Dus ga ervoor, jongens! Maak je kantoorleven een stukje gemakkelijker door de draadloze 4-in-1 oplader van de Action te bestellen (alleen online verkrijgbaar).