Goede Netflix series met een laatste seizoen in 2020

Van de onderstaande series komt er dit jaar het laatste seizoen uit. Het zijn allen zeer populaire series die dus meerdere seizoenen kennen. We kijken reikhalzend uit naar het laatste seizoen van deze goede Netflix series in 2020.

Lucifer (seizoen 5)

De eerste serie die gaat stoppen is Lucifer. Netflix redde de serie nadat FOX had besloten de serie na drie seizoenen van de buis te halen. Door Netflix kwam er een vierde seizoen, maar in 2020 zal de serie stoppen na haar vijfde seizoen. Het verhaal over de duivel, die op aarde tussen de mensen leeft, moet worden afgerond. Het slotseizoen zal waarschijnlijk uit twee delen bestaan en extra afleveringen bevatten.

Suburra (seizoen 3)

Suburra heeft veel weg an de Italiaanse maffia-serie Gomorra. De serie draait om drie mannen (een maffiazoon, een zoon van een politieagent en een zigeuner) die allen hun eigen problemen ondervinden. Zij lopen elkaar tegen het lijf en besluiten samen te werken; en dit kan natuurlijk alleen maar fout gaan. Het derde seizoen van Suburra verschijnt dit jaar op Netflix.

 

BoJack Horseman (seizoen 6)

We kennen allemaal The Simpsons en Family Guy. Alleen, als je voor een iets volwassenere serie wil gaan, biedt Bojack Horseman uitkomst. De animatieserie gaat over een wereldberoemd, pratend paard. Precies, hilarisch dus. Jammer genoeg eindigt BoJack Horseman dit jaar. Eind januari zal het zesde en tevens laatste seizoen te zien zijn op Netflix.

 

The Ranch (seizoen 8)

Bier, Amerika, cowboys en scherpe humor. Als je van die vier dingen houdt, moet je The Ranch kijken. De serie staat al enige tijd op Netflix en telt ondertussen 8 delen, waarvan het laatste in 2020 verscheen. Dat is dan ook het laatste deel van de serie waarin Ashton Kutcher de hoofdrol speelt. De serie is ontroerend, weet snel je aandacht te trekken en tovert een lach op je gezicht.

The 100 (seizoen 7)

The 100 is al enige tijd bezig op Netflix en telt inmiddels zes seizoenen. Het zevende seizoen komt uit in 2020 en zal een einde brengen aan de serie. Als je van sci-fi houdt, is The 100 waarschijnlijk iets voor jou. Een groep jongeren wordt gestrand op aarde waar het op dat moment niet veilig is. Vreemde, gevaarlijke wezens hebben op aarde de touwtjes in handen. Als dat maar goed gaat.

Arrow

Misschien wel de populairste serie die in dit artikel aan bod komt: Arrow. De DC-superheld gaat in 2020 echter zijn laatste loodjes leggen. Wat jammer is, want de zogenaamde Arrowverse was de wereld waarin veel DC-superhelden samenkwamen. Bovendien was de serie uiterst vermakelijk. Er wordt gelukkig al wel gewerkt aan een spin-off.