Netflix Originals: wat heeft 2020 in petto?

Hoewel er nog niet veel bekend is over de onderstaande releases, is het wel (zo goed als) zeker dat deze online verschijnen op Netflix. Welke is jouw favoriet?

All the Bright Places – 28 februari 2020

Al in 2014 werd aangekondigd dat Elle Fanning de hoofdrol zou gaan spelen in een film gebaseerd op het boek van Jennifer Niven. Elle verzorgde zelf het script en nu komt de film dus uit als Netflix Original. De film gaat over twee tieners die dolgraag aan hun thuis willen ontsnappen. Makkelijk is dat echter niet: een van hen is geobsedeerd door de dood en de ander is populair op school, maar worstelt met survivors guilt.

The Paramedic – 1 juli 2020

Een psychologische thriller van Spaanse bodem. Angel werkt op een ambulance, maar na een gruwelijk ongeval valt zijn leven samen met Vane langzaam uit elkaar. Hij is ervan overtuigd dat ze ontrouw is en maakt van zijn leven een hel waaruit hij moeilijk kan ontsnappen. Met Mario Casas in de hoofdrol zijn wij erg benieuwd naar deze spannende wegkijker!

Film

The Boys in the Band – 2020

Voor deze film is nog geen release-datum bekend, maar wel hoe de film eruit gaat zien. Een groepje homoseksuele mannen komt bij elkaar voor de verjaardag van een vriend. Maar drank is een spelbreker en doet oude vetes weer oplaaien. De cast bestaat onder andere uit Jim Parsons (Sheldon Cooper in de Big Bang Theory) en Zachary Quinto (Spock in de nieuwere Star Trek films), de ultieme combinatie vinden wij.

Sergio – 2020

Een ingrijpend drama dat zich afspeelt in de chaotische nasleep van de Amerikaanse invasie in Irak, waar het leven van top-VN-diplomaat Sergio Vieira de Mello op het spel staat tijdens de meest verraderlijke missie van zijn carrière.

De film gaat in première op Sundance Film Festival, wat plaatsvindt in Utah op 24 januari – 2 februari. Er is niet bekend wanneer deze film vervolgens op Netflix zal belanden.

Welcome to Sudden Death – 2020

Een remake van de film Sudden Death met Jean-Claude van Damme. Het verhaal draait om een voormalig brandweerman die een groepje terroristen probeert te verslaan. Zij hebben namelijk de vicepresident gegijzeld. Bekende namen in de productie zijn Gillian White en Anthony Grant. De film wordt geregisseerd door Dallas Jackson, bekend van de film Rebel (2017).

sudden death

Hogar – 2020

Een Spaanse thriller die draait om een grenzeloze obsessie. Het verhaal gaat over een man die ooit succesvol leidinggevende was maar nu al een jaar werkloos is. Hij besluit samen met zijn gezin zijn huis te verlaten omdat ze het niet meer kunnen betalen. In de hoofdrol speelt Javier Gutiérrez, bekend uit Assassin’s Creed. 

Al zin gekregen in een avondje Netflixen? Check dan deze films en series die je absoluut niet mag missen.