Haarproducten voor mannen

Natuurlijk staan wij graag in voor kwaliteit, maar toch willen wij altijd wel letten op de prijs. In elke prijsklasse zitten er een aantal toppers tussen en deze willen wij even aan jullie voorstellen. Iedere man brengt zijn haar anders in model. De een gebruikt een potje gel, de ander wax of haarlak. Daarom hebben wij een aantal goede haarproducten voor mannen geselecteerd waarvan wij zeker weten dat jij je haar in model krijgt.

Vrouwen onderscheiden zich voornamelijk door middel van allerlei accessoires. Voor ons is het vooral door de kapsels. Welke haarproducten gebruik je bij welk kapsel? en welke hebben de beste geur en kwaliteit? Wij zullen jullie even een handje helpen.

Gel

Haargel is een soort gelei-achtige substantie. Gel wordt het meest gebruikt onder de mannen met kort haar. Een haargel werkt het beste als je deze gebruikt in handdoekdroog haar. In het begin is het vrij vloeibaar, maar vervolgens wordt het hard. Als je dit in de ochtend in model brengt, dan al het de gedurende dag goed blijven zitten. Je kan een gel in verschillende sterktes halen en dit heeft dus te maken met de mate waarin de gel hard wordt zodra je het in model hebt gebracht. Hoe hoger het getal op de verpakking, hoe sterker de gel is.

Check hier onze selectie gel:

Wax

Een wax lijkt een beetje op gel, maar is minder vloeibaar en wordt niet hard. Je kunt dit het beste gebruiken op droog haar en is aan te raden voor vrijwel elke haartype. Het voordeel aan wax is dat je het de hele dag kan blijven stylen. Het is een stugge substantie die makkelijk door je haar kan smeren. Hierdoor wordt je haar wat dikker zodat het makkelijker in model te brengen is. Veel waxen hebben geven je haar een beetje shine mee.

Check hier onze selectie wax:

Paste / clay

Clay (klei) en Paste (pasta) lijken erg veel op elkaar. Deze haarproducten worden vaak als 1 gezien en gebruikt. Het is geschikt voor vrijwel alle haarsoorten. Fijn haar, dik haar of lang haar, het maakt niet zoveel uit. Het is erg makkelijk door het haar te verdelen en het geeft vervolgens ook structuur en controle over je kapsel, vaak met een matte finish. Zo lijkt jouw kapsel heel natuurlijk. Zolang je het op droog haar aanbrengt, dan kun je het de hele dag re-stylen. Deze potjes komen altijd in kleine verpakkingen dus ze zijn ook erg handig om mee te nemen

Check hier onze selectie clay:

Haarlak

Een busje haarlak klinkt voor sommige mannen meer als vrouwenproduct, maar het kan zeker jouw kapsel en flinke boost geven. Het geeft een stugge structuur in je haar en natuurlijk ook een glans. Wat erg aan te raden is om eerst je haar in model te brengen met een paste of wax en het vervolgens af te maken met wat haarlak. Dit geeft je veel meer structuur je jouw kapsel zal voor de hele dag goed blijven zitten.

Check hier onze selectie haarlak: