1. Ze is echt geïnteresseerd

Dit lijkt misschien een no-brainer, maar het zal je verbazen hoe gemakkelijk we belangrijke signalen over het hoofd zien. We zijn, hoe gek het ook klinkt, meer bezig met hoe we er uitzien en hoe we ons presenteren. Laat even die aangeboren onzekerheid voor wat het is en let veel liever op de manier waarop zij reageert op jouw aanwezigheid.

De mate van nieuwsgierig is zo al een behoorlijke graadmeter voor succes. Wil ze veel van je weten zonder dat het een quiz wordt, dan zit je vaak al goed. Schaamt ze zich niet om door te vragen, dan heb je de hoofdprijs al bijna te pakken.

2. Je date beweegt naar jouw richting

Lichaamstaal is bijzonder belangrijk om te zien of de dat een succes is. Juist door haar gedrag te analyseren, kun je al een goede indicatie krijgen waar het naartoe zal leiden. Buigt zij zich vaak naar jou toe en probeert ze je subtiel aan te raken, dan is dit het moment om alle twijfel van je af te schudden. Het is duidelijk een teken dat ze echt wel ‘into you’ is. Maakt ze daarentegen een terugtrekkende beweging als jij naar haar toe leunt, dan is dat vaak minder gunstig.

3. Lachen, gieren, brullen

Voor zowel mannen als vrouwen is humor een belangrijke eigenschap in een mogelijke partner. Op zich niet zo gek, Juist door te lachen neem je al een groot deel van de spanning weg. Die wetenschap kun je goed gebruiken bij het beoordelen van je kans op succes. Als ze vaak lacht om jouw grappen, dan weet je dat het goed zit.

goede date

4. Ze zoekt vaak oogcontact

Minstens zo belangrijk als bovenstaande signalen is het oogcontact. Terwijl je het misschien de normaalste zaak van de wereld vindt om de ander in de ogen aan te kijken, heeft het tijdens een date een lichte intieme lading. Elkaar even goed aankijken is zelfs een goede manier om je eigen aantrekkelijkheid een boost te geven. Op zich logisch, iemand die je niet aantrekkelijk vindt, zul je waarschijnlijk ook niet lang aan blijven kijken.

5. Haar vriendinnen weten nu van je bestaan

Geloof het nu maar: vrouwen praten graag over je met hun vriendinnen. Dat heeft twee redenen: ze willen aan de ene kant de goedkeuring van hun vriendinnen hebben en daarnaast willen ze graag de vriendinnen die belangrijk zijn voorbereiden op een mogelijke ontmoeting. Als het tijdens de date al duidelijk wordt dat ze je heeft besproken met haar intimi, dan weet je dat het wel goed zit.

6. Ze wil weten wat je doelen zijn

Een vrouw die jou leuk vindt, zal graag willen weten wat je drijft en wat je doelen zijn. Voor haar is dat het teken dat je bewust bezig bent met de toekomst en niet van dag tot dag leeft. Is ze dus naar dergelijke antwoorden op zoek, dan weet je dat haar interesse oprecht is.

veiligheid relatie

7. “Dankjewel” is goede indicatie van succes bij date

Nummer #7 in het rijtje van het herkennen van een succesvolle date: “Dankjewel!” Natuurlijk kun je een simpel ‘dankjewel’ opvatten als een vorm van beleefdheid, maar in het geval van een date met een aantrekkelijke vrouw is er vaak meer achter. In de meeste gevallen betekent dit dat ze het naar haar zin heeft gehad en mogelijk zelfs al uitkijkt naar een volgende date. Stuurt ze je de volgende dag een bedankje, dan is dat het teken dat je poging succesvol was.

8. Ze probeert je aan te raken

Veel duidelijker wordt het niet: als jouw date haar best doet om je aan te raken, dan is het raak! Een aanraking, hoe klein ook, betekent dat de verstandhouding goed is en het geeft een flinke boost aan je aantrekkingskracht. Kortom, trek je hand niet verschrikt terug!

9. Jij bent haar prioriteit

Heeft je date enkel oog voor jou en laat ze haar telefoon voor wat het is, dan is het direct duidelijk waar haar interesses liggen. Ook al leven we in een maatschappij waarin de digitalisering bijna het dagelijkse leven heeft overgenomen, als ze oog heeft voor jou kan het haar gestolen worden wat er op haar smartphone gebeurt. Op dat moment ben jij namelijk even het belangrijkste in haar leven.

was date succesvol

10. Jouw humor vindt ze uniek

We noemden humor en het belang ervan al eerder, maar er is een groot verschil tussen lachen en je eigen inside joke. Het eerste is geweldig, maar het laatste is zo mogelijk nog belangrijker. Begrijpt ze jouw gevoel voor humor en kan ze er echt om lachen, dan is het tweede afspraakje een kwestie van tijd.