Glazen pooltafel is een stijlvolle aandachtstrekker

Waarschijnlijk denk je bij een pooltafel direct aan het groene laken waar de biljartballen op rollen. Bij deze glazen pooltafel is niks minder waar. Het glas zorgt ervoor dat je er doorheen kan kijken. Elite Innovations is verantwoordelijk voor deze bijzondere creatie. Hij heet de G1 Virtuoso.

Het glas wordt omhooggehouden door een metalen frame. De glasplaat is 15 millimeter dik. Misschien ben je bang dat het glas makkelijk breekt maar dat zal absoluut niet gebeuren.

Glazen pooltafel

Vitrik

De Vitrik glasplaat is van hoge kwaliteit waardoor je niet bang hoeft te zijn dat hij snel beschadigd zal raken of dat er een kalklaag op zal komen. Deze glasplaat zorgt er ook voor dat de bal heel accuraat rolt net zoals dat bij een echte pooltafel het geval zou zijn. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je op deze tafel niet goed kan poolen.

Biljartballen lijken op de grond te vallen door de glazen pooltafel

Doordat de biljartballen op glas rollen heb je het idee dat ze op de grond vallen op het moment dat je ze in één van de gaten speelt. Dit gebeurt natuurlijk niet en de ballen worden opgevangen door een speciaal frame die ze naar de zijkanten van de pooltafel brengt. Doordat de onderkant van de tafel helemaal open is kan je dit proces helemaal zelf zien plaatsvinden.

Alle tafels worden op maat gemaakt en zullen, volgens de ontwerpers, een prijskaartje hebben tussen de $50,000 – $100,000.

Andere vette pooltafels

Pooltafels heb je in meerdere soorten en maten. Wij zijn ook op de hoogte van andere vette pooltafels waarop jij wel een lekker potje kan gaan spelen. Denk bijvoorbeeld aan een opblaasbare of kristalglazen pooltafel.

Check de beelden van de waanzinnige creatie hieronder:

Biljartballenglazen pooltafel

Glazen pooltafel