Glazen pooltafel

Deze glazen pooltafel is een brute en toch stijlvolle toevoeging aan jouw mancave. Deze tafel is gemaakt door artistieke Italiaanse ambachtslieden en het resultaat mag er wezen. Het is een tafel die niet zal misstaan in zowel een herenhuis als een mancave. Door gebruik te maken van sterke en natuurlijke materialen ziet de tafel er niet alleen bijzonder uit maar is hij bovendien erg sterk. Het gebruik van kristalglas geeft deze tafel een prachtige uitstraling. De kleur van het tapijt waarop gespeeld wordt kan zelfs naar voorkeur gekozen worden , dit geldt ook voor de leren pockets. Deze tafel zal zorgen voor een genoeg spannende wedstrijden en zal de monden van je vrienden zeker doen openvallen.

glazen pooltafel MAN MAN 00 glazen pooltafel MAN MAN 01 glazen pooltafel MAN MAN 05 glazen pooltafel MAN MAN 02 glazen pooltafel MAN MAN 04

De bedenkers hebben al meerdere onderscheidingen gewonnen voor hun ontwerpen en ze beperken zich niet alleen tot een pooltafel. Ze hebben namelijk ook een tafeltennistafel ontworpen die perfect in je mancave past.