Welk gedrag maakt iemand aantrekkelijk?

Ieder mens is natuurlijk op zijn of haar eigen manier aantrekkelijk. Er zijn grote individuele verschillen in de opvatting van aantrekkelijkheid, want wat jij leuk kan vinden aan iemand, kan iemand anders dan weer heel onaantrekkelijk vinden.

 

Echter zijn er een aantal gedragingen die vrijwel iedereen aantrekkelijk vindt. Deze vind je hieronder:

1. Je bekijkt jezelf op een positieve manier

Hoe zelfverzekerder je overkomt, hoe aantrekkelijker je gaat worden. Het begint allemaal met in jezelf te geloven en mensen zullen merken hoe je met jezelf omgaat. Mensen kunnen voelen en zien hoe jij over jezelf denkt. Je eigen ogen spreken daar vaan boekdelen over. Zeg vaak genoeg tegen jezelf dat je goed bent zoals je bent. Meer advies nodig? Lees dan onze tips om zelfverzekerder te worden.

2. Je bent nog steeds consistent als je faalt

Snel opgeven, jezelf naar beneden halen of negatieve invloeden je dag laten verpesten, dat is nooit goed. Ook straalt dit zeker geen aantrekkelijkheid naar buiten. Teleurstellingen kunnen je kracht geven. Als je jezelf hebt overwonnen met bepaalde dingen in het leven, kan dat kracht uitstralen. Mensen voelen zich vaak aangetrokken doet kracht. Haal jezelf nooit naar beneden. Laat negatieve emoties toe, maar laat ze niet je leven beïnvloeden.

aantrekkelijk zijn voor vrouwen hoe

3. Je bent gepassioneerd over je dromen

Je hebt een doel voor ogen en dat wil je nastreven ook. Je wil het bereiken. Mensen voelen zich aangetrokken tot mensen die zich op hun doelen concentreren. Vertrouw in jezelf en streef na wat je na wilt streven. Niets is aantrekkelijker dan iemand die zijn dromen najaagt en nooit vertrouwt op materialisme en mensen om hen gelukkig te maken in het leven. Het is echt aantrekkelijk als je je dromen volgt, hoeveel er ook tegen je droom zijn. Er zijn natuurlijk genoeg mensen die tegen jou gaan zeggen: “Je gaat het toch niet kunnen.” Dan moet je tegen jezelf zeggen dat je het wél kan. Als je iets echt wil, kan je het.

4. Je bent bereid nieuwe vaardigheden uit te proberen

Een avontuurlijk persoon wordt vaak als aantrekkelijk mens gezien. Buiten je eigen comfortzone gaan, veel avontuur en open staan voor andermans hobby’s. Je bent geïnteresseerd en ruimdenkend. Niets is te gek voor jou. Wanneer je je openstelt voor nieuwe mogelijkheden, zullen mensen je zien als iemand die leuk is om mee om te gaan. Zo hoor je snel bij de aantrekkelijke mensen in het rijtje thuis.

5. Je vertrouwt emotioneel op jezelf

Je bent niet bang om alleen te zijn. Je kan de rust van alleen zijn omarmen en waarderen. Je weet dat wanneer je het leuk vindt om tijd aan jezelf te besteden in plaats van mensen achterna te zitten.

vrouw vindt je aantrekkelijk gedrag

6. Je lacht gemakkelijk om grappen van andere

Iemand die je aan het lachen maakt is altijd een pluspunt. Om andere mensen hun grappen lachen kan ook een pluspunt zijn. Mensen vinden het aantrekkelijk als iemand een mooie glimlach heeft en kan lachen om de gekste grappen ter wereld.

7. Je bent betrokken bij mensen

Het kan mooi zijn als iemand niet bang is om zichzelf te zijn en hoe meer je jezelf bent, hoe meer mensen je herkenbaar zullen vinden. Wees eerlijk tegen jezelf en tegen de mensen. Sta open voor het delen van uw persoonlijke verhalen, de goede en de slechte.

En? Behoren deze gewoontes bij jou? Als je benieuwd bent wat vrouwen nou écht aantrekkelijk vinden aan mannen, lees dan deze acties vinden vrouwen woest aantrekkelijk aan mannen.