Een korting van 200 euro op een opblaasbare jacuzzi

De Lidl biedt op dit moment haar Bestway Opblaasbare jacuzzi Kokomo aan met een Summer Sale 33% korting. Dat betekent dat er maar liefst 200 euro van de prijs van de jacuzzi afgaat, waardoor hij nu geen 599 euro, maar ‘slechts’ 399 euro kost. De jacuzzi heeft een omvang van 180 bij 66 centimeter en een inhoud van wel 669 liter. Hij is gemaakt van vormbestendig DuraPlus materiaal en beschikt over twee verschillende massage-intensiteiten. Bovendien is er een opklapbaar Soft Touch-display geïntegreerd in de jacuzzi. De jacuzzi is direct te bestellen op de website van Lidl, inclusief de korting van 200 euro én levering binnen drie werkdagen. Mocht je niet tevreden zijn over het product, dan kun je hem binnen 30 dagen kosteloos retourneren.

 

Welke eigenschappen heeft de jacuzzi van Lidl nog meer?

Met de Bestway Opblaasbare jacuzzi Kokomo van Lidl kun je de achtertuin omtoveren tot klein paradijsje, waar het in de zomer heerlijk vertoeven is. In de jacuzzi kunnen tot wel vier mensen plaatsnemen en genieten van twee verschillende massagefuncties. Zo kun je onder andere een fantastische bubbelmassage verwachten, die door 120 luchtjets wordt aangedreven en op twee verschillende sterktes kan worden afgesteld. Het scheurbestendige Dura Plus-materiaal garandeert duurzaamheid en zorgt ervoor dat de jacuzzi langer mee gaat. De jacuzzi is voorzien van een afdekking die je bad beschermt tegen temperatuurverlies en viezigheid als blaadjes en insecten buiten de deur houdt. Als je de jacuzzi wil legen, dan is dat gemakkelijk te regelen van de afvoerbuis met tuinslangadapter.

Check deze link om naar de Lidl website te gaan.

opblaasbare jacuzzi lidl

Je kunt de jacuzzi zowel in de zomer als winter gebruiken

Het beste van alles is misschien nog wel dat je de jacuzzi van Lidl het hele jaar door kunt gebruiken. Je hoort het goed: 365 dagen per jaar! In de zomer is het natuurlijk heerlijk om verkoeling te zoeken in de jacuzzi, maar ook in de winter kun je hem volop gebruiken. De watertemperatuur is namelijk op te voeren tot maximaal 40 graden, waardoor de jacuzzi ook uitermate geschikt is voor gebruik bij winterse temperaturen. Het verwarmen van het badwater is eenvoudig te reguleren via een Soft Touch-display. Bovendien wordt het verwarmingssysteem automatisch ingeschakeld als de watertemperatuur daalt onder de 6 graden, zodat het water nooit zal afkoelen.

Check deze link om naar de Lidl website te gaan.