When You Drive Never Drink-campagne

Het sim-race evenement, dat de naam Player 0.0 draagt, komt voort uit een bredere en intensieve samenwerking tussen het gerenommeerde biermerk en de Nederlandse tweevoudig F1-wereldkampioen. De rol van Verstappen? Verantwoord alcoholgebruik onder de aandacht brengen. En wie kan dat nou beter doen dan iemand die ten alle tijde op topniveau bezig is met auto’s? Zo is Max te zien in de nieuwe ‘When You Drive, Never Drink’ campagne van de brouwer. Daarin brengt de Nederlander een heldere boodschap over: de beste bestuurder is degene die niet drinkt. Tenzij het een Heineken 0.0 is. En zo is het maar net!

Simrace Heineken Player 0.0

Hoe kun je zo’n belangrijke boodschap nou beter overbrengen dan middels een leuk en actief spel? Precies! Met Player 0.0 brengt  Heineken deze boodschap nog meer tot leven – ook bij de jonge generatie. Met het platform en de competitie draagt de brouwer op een vernieuwende en interactieve manier de boodschap uit dat de beste bestuurder – zowel in de ‘echte’, als in de virtuele wereld – degene is die niet gedronken heeft mits het een Heineken 0.0 is.

Op zoek naar de beste Nederlandse sim-racer

Via de sim-race competitie gaat de brouwer op zoek naar de allerbeste bestuurder. Iedereen in Nederland – moet je wel 18+ zijn – kan zich kwalificeren voor de finales van Player 0.0. Dat doe je door een tijd neer te zetten op het circuit van Zandvoort in de F1-game van EA Sports en hiervan een screenshot te delen via de competitiepagina. Op zondag 27 augustus strijden de 18 snelste racers van Nederland tegen elkaar in de Heineken Fanzone op het circuit van Zandvoort. Zij maken kans op de ultieme hoofdprijs: een plek in de internationale sim-race finale tegen winnaars uit andere landen én tegen niemand minder dan Max Verstappen!

Maak kennis met Heinekens Player 0.0 tegen Max Verstappen

Maar, niet alleen mensen die de snelste tijden neerzetten komen in aanmerking voor een finale in Zandvoort. Er zullen ook 18 wildcards worden verdeeld onder de overige spelers, die op zaterdag 26 augustus tegen elkaar kunnen racen op het hoofdpodium in de Fanzone op de Heineken Dutch Grand Prix. Zij maken kans op twee tickets voor de Heineken Player 0.0 Pitwall Bar tijdens de race op zondag. Lekker drinken en zien hoe Max Verstappen opnieuw floreert, een betere zondag-besteding bestaat er niet, toch?

Nog beter: gezien Player 0.0 een internationaal evenement is in onder meer Australië, Canada, Nederland, Mexico, Brazilië én de Verenigde Staten heb jij de kans om jouw racekunsten óók wereldwijd te showen! Hoe sick is dat? Voor meer informatie over de spelregels, check de landingspagina, en misschien schuilt er stiekem wel een innerlijke Max Verstappen in je.