Wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan een man?

Over het algemeen gaan de gentlemens er met de leuke vrouwen vandoor, maar het gebeurt ook vaak dat stoere mannen de aandacht krijgen. Maar wat nou als je de eigenschappen van een romantische man combineert met die van een stoere? Dan kan ze écht niet meer om je heen.

 

Je hebt allerlei manieren om dat te doen en dus woest aantrekkelijk te worden gevonden door vrouwen. Wij hebben er een aantal voor je verzameld.

Hoe word jij aantrekkelijk als man?

1. Wees hoffelijk

Een klein beetje old-fashion, maar daar houden vrouwen toch juist van? Behandel een vrouw echt als een prinses. En nee, je hoeft niet constant te rennen om dingen te regelen. Maar het openhouden van de deur, haar hand vastpakken en haar trakteren op een heel romantisch en chique diner helpen écht bij aantrekken van een vrouw. Er zijn twee soorten vrouwen: vrouwen die van romantiek houden en vrouwen die erover liegen. Met een aantal kleine gebaren maak je zeker indruk.

hoe moet je daten met vrouwen

2. Oogcontact

Heb je ooit zo’n intens oogcontact gehad met iemand die in dezelfde ruimte zat? Of voel je je dominanter als je iemand diep in de ogen aan kijkt? Je was in beide gevallen niet de enige die dit zo voelde. De kans dat diegene ook een bepaalde spanning voelde door jou indringende blik is groot. Zo werkt het ook bij vrouwen. Wanneer je een vrouw diep in de ogen aan kijkt, maak je het moment intiemer en maak je duidelijk dat je de dominante van de twee bent. En het werkt allebei enorm mee bij de aantrekkingskracht.

3. Neem het initiatief

Plant het meisje altijd alle dates? Verras haar eens en neem haar mee naar een bijzondere plek, of ga lekker picknicken in de hei om de hoek. Hoe dan ook vinden vrouwen het woest aantrekkelijk als een man een keer de touwtjes in handen neemt en je het meisje verrast. Het kan nooit verkeerd uitpakken, behalve als je iets heel geks had gepland. Dus parachutespringen moet je bijvoorbeeld echt even overleggen, tenzij je helemaal zeker weet dat ze dat een keer wilt doen.

4. Quality time

Er zijn genoeg onderzoeken waaruit blijkt dat vrouwen veel liever tijd met je doorbrengen dan dat je ze cadeautjes geeft. Het heeft niet heel veel waarde op het moment dat je veel grote dingen cadeau doet, maar vervolgens helemaal geen tijd voor haar hebt. Dus probeer eens wat vaker quality time te hebben met leuke dates in plaats van de bosjes bloemen.

rebound

5. Laat je kwaliteiten zien

Niet overdrijven, want je moet niet als een egoïst overkomen. Maar wanneer ze hulp nodig heeft, bijvoorbeeld wanneer haar computer het niet meer doet, kan je haar het beste even helpen als je veel van elektronica af weet. Of wanneer haar auto het niet meer doet, dat je de olie vervangt mocht dat de reden zijn. Daarmee laat je zien dat je daadwerkelijk kennis van zaken hebt en zorg je ervoor dat ze je nog aantrekkelijker vindt.