Het programma ‘Het Perfecte Plaatje’

Georgina Verbaan doet dit seizoen mee met het televisie-programma ‘Het Perfecte Plaatje’. Hier krijgen de deelnemers elke week een nieuwe opdracht. Zij moeten foto’s maken met een bepaald doel. Deze week moesten de deelnemers een albumcover namaken. De deelnemers werden in duo’s verdeeld. Georgina werd samen met danser en acteur Juvat Westendorp gepaard.

Het doel van de duo’s was dat de ene kandidaat zijn/haar foto maakt en dat de andere kandidaat model gaat staan. Dit gebeurde ook andersom. De opdracht van Juvat was om een albumcover van de overleden zanger Prince na te maken. Hiervoor zou Georgina Verbaan naakt in beeld moeten komen. Dit weigerde ze echter meerdere malen.

Georgina Verbaan wilde niet zonder de kleren op de foto

“Ik wil niet naakt. Ik ga niet met mijn hand op m’n tiet op de foto”, vertelt ze. “Nu moet ik dus mijn kleren uit. Dat wil ik niet, ik heb er helemaal geen zin in. Daar heb ik me helemaal niet op voorbereid en ik vind het helemaal niet fijn.” Ze kwamen toen uit bij een huidkleur achtig ondergoed set. Dit vonden beide deelnemers niks. “Het haalt de sexyness uit de foto. Het is een naaktfoto.” Georgina Verbaan herhaalt opnieuw dat ze niet uit de kleren wil. “Ik heb echt geen zin in een hele cameraploeg rondom me als ik hier naakt sta.” Uiteindelijk heeft Georgina Verbaan er voor gekozen om toch model te staan. “Naakt is erg, maar in huidskleurig ondergoed is ook niet echt…” De bloedmooie actrice vindt het toch ‘onsportief’ als ze het niet zou doen. “Ach, als er niemand bij is verder.”

Dit was niet de eerste keer

Het is echter zeker niet de eerste keer dat Georgina Verbaan zichzelf blootstelt op het internet, letterlijk. In 2004 was ze namelijk al te zien in de Playboy. Zelf was ze niet blij met de uitkomst van deze shoot dus besloot ze het in 2016 opnieuw te doen, maar dan voor LINDA. Dit keer waren de foto’s wel geslaagd. Zie ze hieronder: