Singles Day 2021

In China is het vandaag Vrijgezellendag 2021, ook wel daar bekend als Guanggun Jie. Op deze dag vieren Chinese jongeren dat zij single zijn. Maar waarom wordt het single zijn juist op 11-11 gevierd? Nou, het is eigenlijk heel simpel. Het getal één staat symbool voor alleen zijn.

Speciaal om deze dag te vieren, willen wij een aantal knappe single dames op een rij zetten. Vrouwen waarbij je zou verwachten dat ze onwijs veel aandacht krijgen, maar nog niet de geluk in de liefde gevonden hebben. Ben jij ook nog single? Misschien is het dan hoog tijd om een poging te wagen bij een van deze knappe single BN’ers.

Maan de Steenwinkel

Wie kent haar niet? Maan, de spontane zangeres, werkt keihard aan haar carrière en is ook nog eens bloedmooi.

Yolanthe

Ook de 36-jarige Yolanthe heeft nog niet het geluk in de liefde weten te vinden. Na relaties met onder andere Jan Smit en Wesley Sneijder is deze dame nog altijd single. Onlangs gaf ze aan open te staan voor een nieuwe relatie. Dus mannen, trek de stoute schoenen aan.

Sylvana IJsselmuiden

De altijd vrolijke Sylvana zou je kunnen kennen als de presentatrice van het razend populaire programma Dumpert. Verder is ze momenteel ook aan het strijden in Expeditie Robinson. Sinds kort is haar relatie met haar vriend Steijn helaas (voor haar) ten einde.

Georgina Verbaan

Georgina Verbaan is voor veel mannen van onze generatie toch wel een iconisch knappe dame. Hoewel ze een voorkeur heeft voor vrouwen, moest ze gewoon in dit lijstje worden opgenomen. Vooral als je deze fotoshoot bekijkt waarop ze uit de kleren gaat, dan snap je waarom.